Mindfulness maistiainen itsemyötätunto teemana

10:00

21.11.2020

Mindfulness maistiainen - onko tämä minun menetelmäni?

Mitä mindfulness oikein tarkoittaa? Haluaisitko löytää lisää tyyneyttä, mielenrauhaa ja keskittymiskykyä elämääsi? Voisiko Mindfulness-harjoittelu olla sinun juttusi?

Tule tutustumaan Mindfulnessin harjoittamisen eli hyväksyvän, tietoisen läsnäolon periaatteisiin ja MBSR -menetelmän (mindfulness based stress reduction) muutamiin keskeisiin harjoituksiin, ja itsemyötätuntoon, joka aiheena puhuttelee monia yhä kiihtyvässä oravanpyörässä.

Harjoitukset ovat yksinkertaisia, helposti opittavia meditaatio- ja joogaharjoituksia. Harjoituksissa pysähdytään havainnoimaan nykyhetkeä, juuri sellaisena kuin se on, kehon tuntemuksia, hengitystä, liikettä ja eri aisteja apuna käyttäen.

Teema: itsemyötätunto

Ajankohta: lauantaina 21.11. klo 10.00-12.00

Paikka: ilosi Pilates-paja, Liisantie 2b (katutasossa), Kangasala

Kurssin ohjaaja: Mindfulnessohjaaja CFM® ja sosiaalipsykologi Leila Partanen-Salosto

Kurssimaksu: 35 € sisältää 2h maistiaisen ja teetarjoilun

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä kurssin toteutumiselle. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssille otetaan korkeintaan 9 asiakasta. Maksun saa suorittaa ilosi Pilates-pajalla tai tilisiirtona ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi. Mindfulness-kurssin maksuun eivät käy liikuntasetelit alv 10 % vaan se on koulutuspalvelu alv 24 %.