Mielenvoimalla valmennus

20:15

25.8.2020

Mielellä on uskomaton voima, joten tule tietoiseksi ajatuksistasi ja ala ohjaamaan elämääsi!

Mielenvoimalla valmennus alkaa tiistaina 25.8. kuukauden viimeinen tiistai klo 20.15-21.15 ilosi Pilates-pajalla

Mielenvoimalla valmennuksissa valmentaudut oman mielesi voimalla, minun avullani. Minulle on tärkeää, että koet valmennuksen luottamuksen ja myös innostuksen ilmapiirissä, ja että sinä  oikeasti saat välineitä eteenpäin menemiseen. Valmennus ei ole terapiaa, eikä valmennuksessa tarvitse avautua ryhmässä omista mietteistään vaan pienryhmässä saa kääntyä itseensä – sisäänpäin.

Käytän valmennuksessa rentoutusta, mielikuvaharjoittelua, erilaisia oivalluttavia kysymyksiä ja tehtäviä. Sen lisäksi, että ne toimivat, ovat mielenkiintoisia ja sinua palvelevia, ne ovat myös usein hauskoja.

Päivämäärät 25.8. / 29.9. / 27.10. / 24.11. / 29.12.

Ajankohta on tiistaisin klo 20:15-21:15

Teemat tulossa

Kurssimaksu 85 € sisältää 5 tunnin valmennusta ilosi pienryhmissä sekä tee tarjoilun tunnin aikana

Rahalle vastinetta myös sairastuessaan tai työnantajan estäessä osallistuminen sovittuna ajankohtana: Poissaolot kurssilta saa korvata ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti ilosi muilla viikkotunneilla Talvi- ja Kevätkauden aikana (toukokuun loppuun). Tutustu lisää käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla.

Valmentajana toimii kasvatustieteiden maisteri, LFC life coach, urheiluvalmentaja Marja Molin

Ilmoittautuminen kurssille viestillä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041. Valitettavasti asiakaspalvelumme ei pysty useinkaan vastaamaan puheluihin, mutta soittaa takaisin soittopyyntöihin. Ilmoittautumiset ovat sitoavia, sillä kurssilla on korkeintaan 10 asiakaspaikkaa.

Toiveita tulevaisuuden aiheista voi myös esittää suoraan Marjalle marja@mielenvoimalla.fi sekä kopio viestistä asiakaspalvelu@ilosi.fi osoitteeseen – ilosi – Ilona Siitonen – liikkeelle paneva voima!