Mielenhuolto – omat rajat

20:00

6.11.2019

Hyvinvointia edistävä mielentyöpaja

Mielenhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti käsittelemään oman mielen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä ja haasteita erilaisia menetelmiä, tehtäviä ja harjoituksia käyttäen. Jokainen tunti sisältää alkurentoutuksen, jolla pääset irti arjen hälinästä ja tohinasta. Valmentaja tutustuttaa teemaan ja sen jälkeen pääset itse työstämään ohjatusti omaa mieltäsi ja lopuksi läsnäoloharjoituksen, jolla syvennät keskiviikkoelämyksesi. Tunti rentouttaa ja voimauttaa sinua. Tehtäviä ja pohdintoja ei tarvitse jakaa toisille.Rennot vaatteet ja villasukat mukaan!

Ilosi mielenhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 10 asiakkaan harjoitusryhmiä. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti.

Kohderyhmä: Kaikille, joilla on tarve keventää mieltä arjen kuormasta ja halu löytää  keinoja parempaan itsetuntemukseen ja oman arjen hallintaan

Ajankohta: keskiviikkona klo 20:00-21:00

Päivämäärät:  4.9. / 2.10. / 30.10. / 6.11./ 4.12.2019. Poissaolot Mielenhuolto-kurssilta saa korvata ilosi Pilates-pajan muissa ryhmissä poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti jouluun mennessä.

Teemat: 1.Energiaa elämääni / 2.Ikävästä tunteesta vapautuminen / 3.Itsen hyväksyminen / 4.Omat rajat / 5.Minun hyvä arkeni

Oletko kiltti ihminen? Ajatteletko aina muita,  perhettä, lapsia, työkavereita tai vanhempiasi ensin.   Väistytkö mieluummin kuin kohtaat. Teetkö aina vähän enemmän, että ei jää kelleen mitään sanottavaa. Uuvutko tämänkaltaisesta toiminnasta. oletko alkanut nähdä, ettei tämä nyt oikein vetele.

Meillä voi olla myös ystäviä, joille emme osaa sanoa ei. Jotka vievät energiaa ja tahtoamme kuin  pässiä narussa.

Mutta jotta voit hyvin, sinulla on oltava omat rajat. Tämä liittyy myös energiatasapainoon, jota työstimme ensimmäisellä kerralla.

Rentoutuksessa pääset irtautumaan rooleistasi. Saat tehokkaita kysymyksiä, joihin vastaukset pompahtavat kuin itsestään, koska arkihäly ja liika kontrolli ovat poissa. tehtävien avulla kartoitat itse,  missä on oikeasti sinun rajasi. Mitä sinun elämääsi,arkeesi, ystäviisi, töihisi kuuluu, jotta sinä voit hyvin.

Läsnäoloharjoitus lopuksi antaa sinulle voimaa piirtää ja pitää itselläsi vahvat rajat.


Ohjaaja: valmentaja Marja Molin

Kurssimaksu: 80 € / 5 kertaa tunnin mielenhuolto. Mielenhuolto kuuluu ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin, josta voit lukea lisää Pilates-paja-sivulla. Jos kurssilla/tunnilla on tilaa, voi mukaan tulla myös kertamaksulla 20 € tutustumaan.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Tunti pidetään, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta.