Mielenhuolto – minun hyvä arkeni

20:00

4.12.2019

Hyvinvointia edistävä mielentyöpaja

Mielenhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti käsittelemään oman mielen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä ja haasteita erilaisia menetelmiä, tehtäviä ja harjoituksia käyttäen. Jokainen tunti sisältää alkurentoutuksen, jolla pääset irti arjen hälinästä ja tohinasta. Valmentaja tutustuttaa teemaan ja sen jälkeen pääset itse työstämään ohjatusti omaa mieltäsi ja lopuksi läsnäoloharjoituksen, jolla syvennät keskiviikkoelämyksesi. Tunti rentouttaa ja voimauttaa sinua. Tehtäviä ja pohdintoja ei tarvitse jakaa toisille.Rennot vaatteet ja villasukat mukaan!

Ilosi mielenhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 10 asiakkaan harjoitusryhmiä. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti.

Kohderyhmä: Kaikille, joilla on tarve keventää mieltä arjen kuormasta ja halu löytää  keinoja parempaan itsetuntemukseen ja oman arjen hallintaan

Ajankohta: keskiviikkona klo 20:00-21:00

Päivämäärät:  4.9. / 2.10. / 30.10. /13.11./ 4.12.2019. Poissaolot Mielenhuolto-kurssilta saa korvata ilosi Pilates-pajan muissa ryhmissä poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti jouluun mennessä.

Teemat: 1.Energiaa elämääni / 2.Ikävästä tunteesta vapautuminen / 3.Itsen hyväksyminen / 4.Omat rajat / 5.Minun hyvä arkeni

Onnellisuus? Unelmaelämä? Hmmm, onko tuo  kaikki jossain kaukana ja aina jatkuvasti tavoiteltavissa,  muttei tässä? Miten olisi tämä päivä? Hyvä arki tässä ja nyt? Tämä Mielenhuolto kerta esittää  sinulle lempeän rentoutuksen jälkeen kysymyksiä, miltä sinun paras päiväsi näyttää? Miten rakennat  oman hyvän arjen. Arjen, jossa sinä ja läheisesi voitte hyvin. Mitä siihen sisältyy? Valmentajan ohjaamilla mielen harjoituksilla ja tehtävillä muokkaat itsellesi hyvän tuntuisen arjen ja saat vinkkejä, miten pidät sitä yllä.

Läsnäoloharjoitus on tällä kertaa isompi. Vahvempi ja antoisampi. Mukaasi saat vinkkejä läsnäoloharjoitusten tekemiseen.  Mindfulnessin harjoittamiseen hetkessä, jossa juuri parhaillaan kulloinkin olet.


Ohjaaja: valmentaja Marja Molin

Kurssimaksu: 80 € / 5 kertaa tunnin mielenhuolto. Mielenhuolto kuuluu ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin, josta voit lukea lisää Pilates-paja-sivulla. Jos kurssilla/tunnilla on tilaa, voi mukaan tulla myös kertamaksulla 20 € tutustumaan.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Tunti pidetään, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta.