Mama Bootcamp elokuu

10:30

5.8.2022

Äitiysfysioterapeutin ohjaamaa tehokasta ja turvallista kuntoliikuntaa

Mama Bootcamp

Äitiysfysioterapeutin ohjaamaa pienryhmäharjoittelua ulkona omaa kehonpainoa, vauvaa/taaperoa ja vaunuja/rattaita hyödyntämällä. Turvallinen, tehokas ja hypytön! Mukaan saa tulla myös ilman lasta.

Mama Bootcamp sisältää monipuolista harjoittelua:
-Jalkaterän ja nilkan aktivointia
-Lantion alueen hallintaa ja liikkuvuutta
-Keskivartalon aktivointia ja vahvistamista
-Ylävartalon vahvistamista ja liikkuvuutta
-Koordinaatiota ja tasapainoa

Kurssille osallistujilta ei edellytetä huippukuntoa vaan jokainen harjoittelee oman kuntonsa mukaisesti. Tavoitteena on mukava liikuntatuokio toisten äitien ja lasten kanssa, hyvässä seurassa kuntokin kohenee aivan huomaamatta. Lantionpohjan lihaksia ei tässä ryhmässä unohdeta!

Ajankohta: perjantaisin klo 10:30-11:30
Päivämäärät: 5.8. alkaen ja 26.8. asti
Ohjaaja: Jenni Pärssinen, äitiys -ja lantionpohjan fysioterapeutti, entinen SM-tason yleisurheilija, nykyinen terveysliikunta intoilija ja neljän lapsen äiti
Kurssimaksu: 68 € / 4 kertaa
Sisältää tuntipaikan ryhmässä elokuun ajan.
Sisältää ilosi poissaolojen korvauskäytännön kauden ajan (Syyskausi 18.10.2022 asti).
Jos et jatka syyskuun kurssilla, peruthan kurssipaikan 15.päivään mennessä. Muussa tapauksessa varaamme sinulle tuntipaikan, mikä velvoittaa syyskuun kurssimaksuun.
Paikka: Kerrat pyritään järjestämään ulkoliikuntana Kangasalan keskustan lähistöllä, mutta sateen sattuessa ilosi Studiolla Kangasalantie 960
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041
Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssilla on korkeintaan 10 asiakaspaikkaa ja se toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 5 asiakasta. Ennen ilmoittautumista, tutustuthan käytäntöihimme ajanvaraus ja ilmoittautuminen sivulle, kiitos!