Lattiabaletti

10:00

2.10.2021

Hyvinvointiasi tukevaa kehonhuoltoa lattiabaletin kehollisen kokemisen ja aistimisen kautta

Lattiabaletti

Lattibaletti on baletin tekniikasta ammentava kehonhuoltotunti, jolla harjotamme keskivartalon kannatusta, jalkojen aukikiertoa, nilkan ja jalkaterän artikulaatiota ja koko kehon liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, baletin tankoliikkeiden harjoittelemisesta lattialla istuen, maaten tai seisten sekä loppuvenyttelystä. Musiikki tukee liikettä ja lisää tuntiin tanssillisuutta.

Tunnille sopii varusteeksi sukat tai baletin pehmeät harjoitustossut. Päälle voit pukea samat joustavat vaatteet kuin pilates- tai joogatunnille: esimerkiksi treenilegginsit ja -paita. Mukaan voit ottaa halutessasi vesipullon.

Kohderyhmä: Tunti ei edellytä aikaisempaa tietämystä klassisesta baletista, vaan sopii kaikille.
Ajankohta: lauantaina 2.10. klo 10-11
Maksu: kertamaksu 22 €
Ohjaaja: Elina Salmi (tarkemmin tietoja alempana)
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi
Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Jos sairastut, tarjoamme hyvitystunnin maksua vastaan ilosi Pilates-pajan tarjonnasta. Ryhmässä on 9 asiakaspaikkaa. Ryhmä toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta.

Elina Salmi

Elina on esittävän ja soveltavan taiteen ammattilainen, joka on työskennellyt reilun kymmenen vuoden ajan tanssin, liikkeen ja fyysisen teatterin parissa. Elina on opettanut esimerkiksi lastentanssia, balettia lapsista aikuisiin, tanssillista kehonhuoltoa ikäihmisille ja show-tanssia, sekä työskennellyt koreografina erilaisissa teatteri- ja tanssiproduktioissa. Baletissa Elina on kiinnostunut kehotietoisuuden näkökulmasta ja baletin tekniikan ja idean soveltamisesta erilaisille harrastajille. Kulttuurihyvinvointi on kokemus taiteen tai kulttuurin hyvinvointia tuottavista vaikutuksista, joita on mahdollista kokea esimerkiksi tanssitunnilla vaikkapa liikkestä tai oppimisesta innostumisen kautta.

Koulutus

Teatteri-ilmaisun ohjaaja (YAMK), kulttuurihyvinvointi, Turun Taideakatemia, 2021
Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), esittävä taide, Centria Ammattikorkeakoulu, 2012
Kirjoittamisen perusopinnot, Jyväskylän avoin yliopisto, 2020
Tanssipedagogiikan perusopinnot, Teatterikorkeakoulun avoin yliopisto, 2017
KiddieJam -perusohjaajakoulutus ja lisälajikoulutus, Oulun avoin ammattikorkeakoulu, 2018
Näyttelijäntyön koulutus, Voionmaan opisto, 2008
Ylioppilas, Valkeakosken lukio, 2007