Läsnäolon voimaa

20:15

3.3.2020

Mielen voima on uskomaton voimavara, jota ei kannata jättää huomiotta!

Läsnäolo, tietoinen läsnäolo eli mindfulness, on mielentila, jossa pystyt rauhassa havaitsemaan mitä ympärilläsi tapahtuu. Aistisi ovat valppaina,   olet herkästi ja tasapainoisesti yhteydessä ajatuksiisi, tunteisiisi ja kehoosi. Tietoinen läsnäolo on vahva muutosvoima elämässäsi. Kun olet täysin läsnä hetkessä, se antaa sinulle valtavasti energiaa, vapauttaa turhasta ja syventää kokemustasi ihan kaikesta.

Tässä valmennuksessa syvennetään tietoa siitä, mitä tietoinen läsnäolo on, miten se vaikuttaa elämässäsi tällä hetkellä ja miten voit lisätä sitä elämääsi? Valmennuksessa tehdään läsnäoloharjoituksia ja saat ohjeita miten tehdä niitä omassa arjessasi.

Mielen voima on uskomaton voimavara, jota ei kannata jättää hyödyntämättä

Päivämäärät ilosi Pilates-pajan Talvi- ja Kevätkaudella 2020: kuukauden ensimmäinen tiistai eli 4.2. / 3.3. / 7.4. / 5.5.

Ajankohta on tiistaisin klo 20:15-21:15

Valmentajana toimii kasvatustieteiden maisteri, LFC life coach, urheiluvalmentaja Marja Molin, joka liittyi ilosi tiimiin elokuussa 2019

Kurssimaksu 68 € sisältää 4 tunnin valmennusta ilosi pienryhmissä sekä tee tarjoilun Mielenvoimalla -valmennus tunnin aikana. Kertamaksulla 22 €, jos tunnilla on tilaa.

Rahalle vastinetta myös sairastuessaan tai työnantajan estäessä osallistuminen sovittuna ajankohtana: Poissaolot kurssilta saa korvata ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti ilosi muilla viikkotunneilla Talvi- ja Kevätkauden aikana (toukokuun loppuun). Tutustu lisää käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla.

Ilmoittautuminen kurssille viestillä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041. Valitettavasti asiakaspalvelumme ei pysty useinkaan vastaamaan puheluihin, mutta soittaa takaisin soittopyyntöihin. Ilmoittautumiset ovat sitoavia, sillä kurssilla on korkeintaan 10 asiakaspaikkaa.