Lämpö Syvävenyttely

20:00

21.10.2021

Fysioterapeutin ohjaama tunnelmallinen ja rentouttava kehonhuoltotunti

Lämpö Syvävenyttely

Kaamoskaudella iltojen viiletessä ja pimetessä ilosi aikatauluun palaa Lämpö Syvävenyttely. Tunnilla tehdään lempeä lämmittely, kuten selkärankarullauksia kehon liikkuvuutta ja jäykkyyttä kuulostellen, jonka jälkeen laskeudutaan omalle jumppamatolle venyttelemään ja huoltamaan kehoa.

Tunnilla tila on lämmitetty noin 26°c ja käytössä ovat lämpöpakkaukset, joita voidaan hyödyntää paikallisesti huollettavan kudoksen alueella rentoutta ja verenkiertoa lisäämään, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan verenkierron mukana. Tunnilla voidaan hyödyntää myös mobilisointiin tarkoitettuja välineitä, kuten erikokoisia palloja. Lämpö Syvävenyttelyn rauhallinen tekeminen ja syvennetty palleahengitys rauhoitta hermostoa ja auttaa parasympaattisessa aktivaatiossa, jolla on vaikutusta elimistön stressireaktioihin myönteisellä tavalla.

Kohderyhmä: stressaantuneet ja kehonhuoltoa kaipaavat, ohjaaja huomioi ja auttaa apuvälineiden avulla jäykempiä henkilöitä löytämään sopivan ja rennon venytysasennon
Ajankohta: 21.10.2021 alkaen torstaisin klo 20.00-21.00
Ohjaaja: ft Aino Palomäki
Kurssi: 10 kertaa ja viikkoa
Kurssimaksu: 170 €
Jos tarvitset maksueriä niin sovi asiasta suoraan yrittäjä Ilona Siitosen kanssa asiakaspalvelu@ilosi.fi / p.0440210041.
Kurssimaksu sisältää ilosi poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden (10 viikkoa) ajan. Tuntipaikkojen peruutus ja uuden paikan varaus ilosi Varauskalenterissa kirjautumalla. Saat tunnukset varauskalenteriin ilmoittautumalla mukaan kurssille.
Kaamoskaudella kurssilaisemme saavat ilosi etänä palvelun käyttöönsä jaulutaukomme ajaksi kaupanpäälle. Ilosi etäpalvelu on Facebookissa ykistyisessä ryhmässä ja sinne on kuvattu 15-75min harjoituksia hengästyttävästä HIIT-treenistä, fysioterapian täsmätreeneihin, sekä pilates- ja joogatunteihin.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / p. 0440210041 ja laita viestiin nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssi toteutuu, jos mukaan saadaan 4 asiakasta. Kurssilla on 9 asiakaspaikkaa.
Mukaan tunnille: joustavat ja rennot vaatteet, ei jalkineita, oma matto ja mahdollisesti juomapullo