Kuka minä olen? -Mielenvoimallavalmennus

18:30

23.6.2020

Mielenvoimallavalmennus luonnossa on hyvinvointia ja itsetuntemusta lisäävä yhden kerran kurssi

Valmennus on retriitinomainen sukellus syvälle itseen, ydinminään. Kurkistetaan sinne rohkeasti, turvassa ollen, valmentajan ohjauksessa. Otat askeleen itsesi  ymmärtämiseen, hyväksymiseen ja anteeksiantamiseen. Tarkastellaan tunteita ja tarpeitasi. Löydät  oman itsesi  kuin sipulia kuorimalla. 

Tässä valmennuksessa kirjoitat elämäsi auki. Päiväkirjan voi kirjoittaa näin jälkikäteenkin. Tällä menetelmällä muokkaat mennyttä niin, että löydät  sieltä kaikesta opittavaa, positiivista ja materiaalia itsetuntemukselle sekä elämäsi eteenpäin viemiselle.

Valmennus kestaa 90 minuuttia, jotta aikaa on riittävästi syväsukellukseen. Kaikki tapahtuu kuitenkin lempeästi ja omien rajojesi sisällä.

Ota mukaan makuualusta, juomapullo, hyttyskarkote ja oma kynä, ja halutessasi voit kirjoittaa omaan vihkoon. Rennot, säähän sopivat vaatteet.

Ajankohta:  tiistaina 23.6 klo 18.30-20.00

Paikka: Valmennus toteutuu Kangasalla luonnossa Vallitun leirikeskuksen läheisyydessä nuotiopaikalla, tarkat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Kurssin ohjaaja: Marja Molin

Kurssimaksu: 28 € / 90min Mielenvoimallavalmennus

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 21.6. mennessä. Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä kurssin toteutumiselle. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssille otetaan korkeintaan 10 asiakasta. Maksun saa suorittaa ilosi Pilates-pajalla tai laskulla.