Kommunikaatiota ja kosketusta

16:00

29.8.2020

Pariskunnille, jotka haluavat lisätä kommunikaatiota ja kosketusta yhteiseen eloon tai vaalia muuten vaan parisuhdettaan yhteisellä ajalla

Kommunikaatiota ja kosketusta on ruuhkavuosia eläville pariskunnille suunniteltu valmennus ja hierontasisältö

Mitä meille kuuluu? Halataanko vai murjotetaanko? Olisiko hyvä pohtia meitä nyt ja vahvistaa yhteistä linnaamme, kun olemme yhä muurin samalla puolella. Haluaisin olla sun lähellä, entä sinä?

Lempeä ja eteenpäinsuuntaava parisuhdevalmennus, jossa pariskunta asettuu suhteensa kanssa pysäkille miettien mihin on tultu ja mihin seuraavaksi lähdetään. Miten meistä tulee tästä eteenpäin yhä upeampi tiimi? Mitä odotuksia sinulla on, entä minulla?

Keskustellen keskenänne ja tehtäviin tarttuen selvitätte valmentajan ohjauksessa niitä asioita, joita juuri teidän suhteessanne tällä hetkellä tarvitaan. Pariskunta toimii keskenään, muille ei tarvitse jakaa omia ajatuksiaan. Huumoria hukkaamatta, totuuksiiin totutellen vietetään yhteinen ihana pohdiskeleva ilta. Myös rentoutus rauhoittaen ja valmistaen mieltä  ja kehoa kohti ihanaa hierontahetkeä.

Kurssin hierontaosuudessa käydään läpi rentouttava hieronta, joka tehdään oman parin kanssa ensin toiselle osapuolelle ja sitten toiselle. Hierontahetki on oiva keino lisätä läheisyyttä ja kosketusta parisuhteeseen kiireisen arjen keskellä. Hieronta rentouttaa ja karistaa arjen stressiä, mutta on myös tärkeää yhteistä läsnäoloa.

Hieronnassa käydään läpi pään, niskan, hartioiden, selän ja jalkapohjan aluetta. Suosittelemme rentoa vaatetusta ja halutessaan voi ottaa oman tyynyn mukaan. Hierottavilta alueilta on hyvä poistaa korut etukäteen ja hiukset on hyvä olla auki.

Kohderyhmä: pariskunnille, jotka haluavat parantaa kommunikointiaan ja lisätä kosketusta parisuhteeseensa tai vaalia muuten vain parisuhdettaan viettämällä aikaa yhdessä

Ajankohta: lauantaina 29.8.2020 klo 16:00-18:00

Kurssimaksu: 35 € henkilö eli 70 € pariskunnalta

Kurssin ohjaajat: valmentaja Marja Molin ja hieroja Heidi Ruoho

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi Ilmoittautumiset kursseillemme ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu kaksi pariskuntaa. Kurssille otetaan korkeintaan kuusi paria.

Mukaan kurssille: molemmille rennot vaatteet ja halutessaan voi ottaa mukaan oman tyynyn