KEVÄTKAUSI ALKAA!

18:30

13.4.2020

Pilates, jooga, kehonhuolto, syvävenyttely ja Mielenvoimalla -valmennustunteja pienryhmissä ilosi Pilates-pajan harjoitustilassa

Ilosi Pilates-pajan Kevätkausi alkoi 16.3., mutta harjoitusryhmämme ovat nyt tauolla pääsiäiseen asti koronavirus pandemian vuoksi. Tällä välillä vastaanotamme yksilöitä fysioterapiaan, hierontaan ja yksityistunneille ajanvarauksella.

Ilosi Pilates-pajan Kevätkausi jatkuu maanantaina 13.4. pääsiäismaanantaina extra-tunneilla Pilates klo 18:30 ja klo 19:45, joille kursseillemme ilmoittautuneet ja sarjakortin lunastaneet pääsevät varaamaan paikan varauskalenterissamme. Kevätkauden kurssit alkavat tiistaina 14.4., jos tilanne on rauhoittunut siihen mennessä ja pääsemme aloittamaan harjoittelun turvallisesti.

Kurssimme löydät aikataulu -sivulta. Ennen ilmoittautumista mukaan, tutustu käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla, jossa myös ilmoittautumisohje.

Kurssimme ovat pääsääntöisesti 10 kertaa/viikkoa ja 170 €, paitsi Äitiys Pilates, Baby Pilates, Seniori Pilates ja Yin Jooga alkavat 5 kerran kursseina 85 €. Vappuaattona ja -päivänä ei ohjata tunteja.