Kesän KEHONHUOLTO

19:30

4.6.2023

Kehonhuoltoa palautumisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Fysioterapeutin ohjaama kehonhuolto kesäsunnuntaisin

Ilosi kehonhuollossa yhdistyvät erilaiset kehonhuoltomenetelmät tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusterapiasta ja aktiivisesta kehonhuollosta fysikaaliseen lämpöhoitoon ja psykofyysiseen tietoiseen läsnäoloon omassa kehossa ja jännityksestä irti päästämiseen kehoa tietoisesti rentouttaen ja erilaisia hengitystekniikoita hyödyntäen.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat korkeintaan 10 asiakkaan pienryhmiä, joissa ohjaaja kiertää ja korjaa asentoja ja antaa vaihtoehtoja liikkeille. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppisi itsestään jotain uutta. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.

Sopii erinomaisesti lihashuolloksi kesän aktiivisempien lajien lomaan tai rentoutushetkeksi viikon päätteeksi

Ajankohta: 4.6.-6.8. sunnuntaisin klo 19:30-20:30
Ohjaaja: fysioterapeutti ja liikuntaneuvoja Ilona Siitonen
Sijainti: ilosi, Kangasala (toimipiste tarkentuu vielä)
Maksu: 153 € sisältää 9 ohjattua tunnin harjoitusta ja ilosi poissaolojen korvauskäytännön 12.8. asti. Poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu edelleen Syyskaudella jatkavilla asiakkailla

Ilmoittautuminen kurssille: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (viestit)
Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 kehonhuoltajaa. Kurssilla on korkeintaan 10 asiakaspaikkaa.
Mukaan tunnille: vesipullo ja joustava vaatetus