Kehonpainotreeni vauva/taaperon kanssa

10:45

13.8.2024

Äitiysfysioterapeutin ohjaamaa tehokasta ja turvallista kuntoliikuntaa

Kehonpainotreeni vauvan/taaperon kanssa tai ilman

Äitiysfysioterapeutin ohjaamaa pienryhmäharjoittelua omaa kehonpainoa ja vauvaa/taaperoa lisäpainona hyödyntäen. Turvallinen, tehokas ja hypytön! Mukaan saa tulla myös ilman lasta.
Kurssille osallistujilta ei edellytetä huippukuntoa vaan jokainen harjoittelee oman kuntonsa mukaisesti. Tavoitteena on mukava liikuntatuokio toisten vanhempien ja lasten kanssa, hyvässä seurassa kuntokin kohenee aivan huomaamatta. Lantionpohjan lihaksia ei tässä ryhmässä unohdeta!

Kehonpainoharjoitus sisältää monipuolista harjoittelua!

Ajankohta: 13.8.2024 alkaen tiistaisin klo 10:45-11:45
Ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Krista Manninen
Paikka: ilosi Studiolla, Kangasalantie 960, Kangasala
Kurssimaksu:
170 € 10 viikkoa ja kertaa kurssipaikan viikkotunnilta ja poissaolojen korvauskäytännön syyskauden ajan ja kaamoskaudelle jatkavilla asiakkailla korvauskäytäntö jatkuu. Poissaolot voit siis korvata käytäntöjemme mukaisesti missä tahansa ryhmässämme.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-7214788 (nimi, puhelinnumero ja sähköposti). Ilmoittautumalla kurssille sinulla varataan tuntipaikka ryhmästä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta. Tunnin maksimi osallistujamäärä 10 asiakasta.
Tutustuthan käytäntöihimme ajanvaraus ja ilmoittautuminen -sivulla. Muita äitiyspalvelujamme löydät niin raskausaikaan kuin synnytyksestä kuntoutumiseen ja vauvan hoidon tueksi palvelutsivultamme.


Tunneillemme voi osallistua myös kertamaksulla 22 € tai sarjakortilla (5 kertaa, 10 viikkoa ja 100 €), jolloin tuntipaikka varataan itse varauskalenteriimme kirjautumalla. Saat tunnukset varauskalenteriimme asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041