Kehonhuolto: yläraajateema

11:45

27.5.2019

Kehonhuoltoa hartiarenkaan alueelle, käsivarsiin ja kämmeniin fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Kehonhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti huoltamaan kehoa erilaisia liikkuvuustekniikoita ja välineitä hyödyntäen. Käytämme tunneillamme myös lämpöhoitoa, joka on fysikaalinen hoitomenetelmä. Lämpö edistää rentoutumista ja lisää kudosten aineenvaihduntaa paikallisesti.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat 4-9 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja, sekä antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppii jotain uutta itsestään. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huoltamaan itseään.

Maanantaina: 27.5.2019 Yläraajateema: kämmenien mobilisointi hieroen ja pallolla, käsivarsien mobilisointia bantoorollerilla, pallolla tai rullalla, sekä käsien ja olka-lapaluualueen liikkuvuusharjoittelua

Ohjaaja: ft Ilona Siitonen

Kertamaksu: 20 € ja ilmoittaudu asiakaspalveluumme tai sarjakortilla varaa tuntipaikka varauskalenterissa

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041, ilmoittautumiset ovat sitovia. Huom! vauvat ovat tervetulleita äidin mukana kehonhuoltoon päivätunnille.