Kehonhuolto – rentoutustekniikoiden hyödyntäminen

20:15

3.12.2019

Hyvinvointia edistävä kehonhuoltotunti fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Kehonhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti  huoltamaan kehoa erilaisia liikkuvuustekniikoita ja välineitä hyödyntäen. Käytämme tunneillamme myös lämpöhoitoa, joka on fysikaalinen hoitomenetelmä. Lämpö edistää rentoutumista ja lisää kudosten aineenvaihduntaa paikallisesti.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 9 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja ja antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppisi itsestään jotain uutta. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.

Ajankohta: tiistaina klo 20:15-21:15

Päivämärät: 3.9. / 1.10. / 5.11. / 3.12.2019

Teemat:

1. Jännittyneen niska-hartia-alueen huolto
2. Rangan kierrot, liikkuvuus ja vapautunut hengitys
3. Lonkan ja lanneselän alueen liikkuvuus ja lihashuolto
4. Koko kehoa rentouttava huolto, erilaisia rentoutustekniikkoja hyödyntäen

Ohjaaja: ft Krista Manninen

Kurssimaksu: 70 € / 4 kertaa tunnin kehonhuolto. Poissaolot kehonhuollosta saa korvata ilosi Pilates-pajan korvauskäytännön mukaisesti muissa ryhmissämme. Mukaan voi tulla kertamaksulla 20 € tai muista ryhmistämme korvaajana, jos tunnilla on tilaa.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Kurssi alkaa, jos ryhmään saadaan 4 kurssilaista.