Kehonhuolto päivällä

10:30

19.4.2018

Kehonhuoltoa kankeille, jäykille, kireille ja kipeille tai muuten vaan stressaantuneille - vauvan kanssa tai ilman!

Huhtikuun kehonhuoltotunti päivällä keskittyy selkärangan ja hartiarenkaan alueen lihasten huoltamiseen liikkeen, rullaamisen, lämpöhoidon, triggerpiste painannan ja erilaisten venytystekniikoiden keinoin. Jokainen asiakas saa ryhmässä henkilökohtaista fysioterapiaohjausta omien kireyksien huoltamiseksi pienryhmässä. Ryhmän maksimikoko on 9 asiakasta, joten ilmoittaudu ennakkoon ja varaa paikkasi kurssille! Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista.

Tunnin kehonhuoltokurssi toteutetaan päivällä noin kerran kuukaudessa. Kurssille voi osallistua kerran tai säännöllisemmin, ja hakea vinkkejä omaan kehonhuoltoon kotona/salilla.

Tälle tunnin kehonhuoltokurssille päivällä vauvan ovat tervetulleita mukaan tai vauva voi nukkua vaunuissa ja kaukalossa samalla, kun vanhempi huoltaa vauva-arjen kiristämiä lihaksiaan! Kurssille saa luonnollisesti osallistua myös ilman vauvaa. Vauvan kantaminen, imetys ja hoitotoimenpiteet rasittavat erityisesti niskan, hartioiden ja selän aluetta, joten huoltotoimet tässä ryhmässä keskittyvät erityisesti tälle alueelle.

Kurssin kohderyhmä: kankeille, jäykille, kireille ja kipeille tai muuten vaan stressaantuneille (vauvan kanssa tai ilman)

Kurssin ajankohta: torstaina 19.4.2018 klo 10:30-11:30

Kurssin ohjaaja: fysioterapeutti Ilona Siitonen

Kurssimaksu: 20 € / 60min, maksu suoritetaan kurssin yhteydessä

Kurssi ei kuulu ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin. Jos sairastut kurssipäivänä, etkä pääsekään tunnille, niin hyvitämme kertakäynnin ja pystyt osallistumaan kerran kuluvan kauden aikana Pilates-pajan viikkotunnille hyvityksenä. Poissaolosta tulee olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen kurssia, mielellään edellisenä päivänä tai heti kurssipäivän aamuna.

Ilmoittautuminen kurssille: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Lue lisätietoja käytännöistämme Pilates-paja -välilehdestä.