Kehonhuolto päivällä: hartiarenkaan alue

12:15

26.11.2018

Kehonhuoltoa spiraalilinjan mukaisesti mm. selkärangan liikkuvuuteen vaikuttaville pehmytkudoksille fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Kehonhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti huoltamaan kehoa erilaisia liikkuvuustekniikoita ja välineitä hyödyntäen. Käytämme tunneillamme myös lämpöhoitoa, joka on fysiokaalinen hoitomenetelmä. Lämpö edistää rentoutumista ja lisää kudosten aineenvaihduntaa paikallisesti.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat 4-9 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja, sekä antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppii jotain uutta itsestään. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.

Ajankohta: maanantaina 26.11. klo 12:15-13:15

Ohjaaja: ft Ilona Siitonen

Kertamaksulla: 20 € tai ilosi Pilates-pajan kurssilaiset kertamaksulla 16 €. Myymättä jääneet kurssipaikat avataan varauskalenterissa korvaajien käyttöön edellisenä päivänä.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041, ilmoittautumiset ovat sitovia. Lisätietoja käytännöistämme ja maksutavoista Pilates-paja sivulla.

Huom! Tälle tunnille vauvat ovat tervetullaita vanhemman mukaan.