Kehonhuolto kesällä

20:15

28.6.2018

Huolto keholle foam rollereita, palloja, lämpöhoitoa ja erilaisia venytystekniikoita hyödyntäen

Kesän kehonhuollossa keskitytään kesäkuussa takalinjan ja heinäkuussa spiraalilinjojen mukaisiin rullauksiin ja venytyksiin

Kehonhuolto tunnilla käytetään Wrange rollereita, palloja ja erilaisia venytystekniikoita  lämpöhoidolla (fysikaalinen hoitomuoto) tehostaen. Jokainen asiakas saa ryhmässä henkilökohtaista fysioterapiaohjausta. Ryhmän koko on korkeintaan 9 henkilöä, joten ilmoittaudu ennakkoon ja varaa paikkasi kurssille! Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista.

Kurssin kohderyhmä: kehon huoltoa kaipaaville aktiiviliikkujille ja fyysisestä tai toimistotyöstä kuormittuneille vastaliikettä lihaspituuden palauttamiseksi

Kurssin ajankohta: torstaina 28.6. (takalinja) ja 26.7. (spiraalilinja)klo 20:15-21:15

Kurssin ohjaaja: ft Krista Manninen

Kurssimaksu: 20 € kerta tai 38 € molemmat kerrat, maksu suoritetaan kurssin yhteydessä

Ilmoittautuminen kurssille: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Lue lisätietoja käytännöistämme Pilates-paja -välilehdestä.

Kurssille valmistautuminen: Pue päällesi joustavat, mutta kiinteät vaatteet, sillä väljä paita kietoutuu helposti rullien ympärille. Ota kurssille mukaan vesipullo ja pyyhe. Matot, rullat, pallot, lämpöpakkaukset ja muut tarvittavat välineet löytyvät ilosi Pilates-pajalta.