Kehonhuolto kerran kuussa

19:00

17.4.2018

Puolentoistatunnin huolto keholle foam rollereita, palloja, lämpöhoitoa ja erilaisia venytystekniikoita hyödyntäen

Kehonhuollossa voidaan käyttää foam rollereita, eri kokoisia ja kovuisia palloja, savilämpöpakkauksia ja erilaisia venytystekniikoita tarpeen mukaan omien kireyksien huoltamiseksi. Jokainen asiakas saa ryhmässä henkilökohtaista fysioterapiaohjausta. Ryhmän koko on korkeintaan 9 henkilöä, joten ilmoittaudu ennakkoon ja varaa paikkasi kurssille! Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista.

Puolentoistatunnin kehonhuoltokurssi toteutetaan kerran kuukaudessa. Kurssille voi osallistua kerran ja hakea vinkkejä omaan kehonhuoltoon kotona/salilla tai kurssille voi osallistua kuukausittain huoltamaan omat ongelmakohdat ohjaavaa fysioterapeuttia ryhmässä konsultoiden.

Kurssin kohderyhmä: kankeille, jäykille, kireille ja kipeille tai muuten vaan stressaantuneille

Kurssin ajankohta: 17.4. (sitä seuraava kurssi 15.5.) klo 19:00-20:30

Kurssin ohjaaja: fysioterapeutti Krista Manninen

Kurssimaksu: 28 € / 90min, maksu suoritetaan kurssin yhteydessä. Myymättä jääneet kurssipaikat avataan varauskalenterissa edellisenä iltana: poissaolon korvaajana 1 kerta + 12 € / 90min.

Ilmoittautuminen kurssille: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Lue lisätietoja käytännöistämme Pilates-paja -välilehdestä.

Kurssille valmistautuminen: Pue päällesi joustavat, mutta kiinteät vaatteet, sillä väljä paita kietoutuu helposti foam rollerin ympärille. Ota kurssille mukaan vesipullo ja pyyhe. Matot, rullat, pallot, savilämpöpakkaukset ja muut tarvittavat välineet löytyvät ilosi Pilates-pajalta.