Kehonhuolto – kämmenet, käsivarret ja olka-lapaluun alueen huolto

20:15

21.4.2020

Hyvinvointia edistävä kehonhuolto niska-hartiaseudulle fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Kehonhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti  huoltamaan kehoa erilaisia liikkuvuustekniikoita ja välineitä hyödyntäen. Käytämme tunneillamme myös lämpöhoitoa, joka on fysikaalinen hoitomenetelmä. Lämpö edistää rentoutumista ja lisää kudosten aineenvaihduntaa paikallisesti.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 9 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja ja antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppisi itsestään jotain uutta. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.

Ajankohta: tiistaina klo 20:15-21:15

Päivämärät: 21.1. / 18.2. / 17.3. / 21.4. / 19.5.2020

Teemat:

  1. Jännittyneen niska-hartia-alueen eli hartiarenkaan alueen kehonhuolto
  2. Rangan kierrot, selkärangan liikkuvuus ja vapautunut hengitys
  3. Lonkan ja lanneselän alueen liikkuvuus ja lihashuolto
  4. Kämmenet, käsivarret ja olka-lapaluun alueen lihashuolto
  5. Jalkaterän alueen ja alaraajojen lihashuolto

Ohjaaja: ft Ilona Siitonen

Kurssimaksu: 85 € / 5 kertaa tunnin kehonhuolto kerran kuukaudessa. Poissaolot kehonhuollosta saa korvata ilosi Pilates-pajan korvauskäytännön mukaisesti muissa ryhmissämme. Mukaan voi tulla kertamaksulla 22 € tai muista ryhmistämme korvaajana, jos tunnilla on tilaa.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Kurssi alkaa, jos ryhmään saadaan 4 kurssilaista. Kurssilla on 9 asiakaspaikkaa.