Kehonhuolto 60min vauvan kanssa

13:30

14.3.2018

Kehonhuoltoa kankeille, jäykille, kireille ja kipeille tai muuten vaan stressaantuneille - vauvan kanssa tai ilman!

Tälle tunnin kehonhuoltokurssille saa tulla vauvan kanssa tai vauva voi nukkua vaunuissa ja kaukalossa samalla, kun vanhempi huoltaa vauva-arjen kiristämiä lihaksiaan! Kurssille saa osallistua myös ilman vauvaa. Vauvan kantaminen, imetys ja hoitotoimenpiteet rasittavat erityisesti niskan, hartioiden ja selän aluetta, joten huoltotoimet tässä ryhmässä keskittyvät erityisesti tälle alueelle.

Kehonhuollossa voidaan käyttää foam rollereita, eri kokoisia ja kovuisia palloja, savilämpöpakkauksia ja erilaisia venytystekniikoita tarpeen mukaan. Jokainen asiakas saa ryhmässä henkilökohtaista fysioterapiaohjausta omien kireyksien huoltamiseksi pienryhmässä. Ryhmän koko on korkeintaan 9 vanhempaa, joten ilmoittaudu ennakkoon ja varaa paikkasi kurssille! Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista.

Tunnin kehonhuoltokurssi toteutetaan päivällä noin kerran kuukaudessa. Kurssille voi osallistua kerran tai säännöllisemmin, ja hakea vinkkejä omaan kehonhuoltoon kotona/salilla tai kurssille voi osallistua kuukausittain huoltamaan omat ongelmakohdat ohjaavaa fysioterapeuttia ryhmässä konsultoiden.

Kurssin kohderyhmä: kankeille, jäykille, kireille ja kipeille tai muuten vaan stressaantuneille (vauvan kanssa tai ilman)

Kurssin ajankohta: keskiviikkona 14.3.2018 klo 13:30-14:30

Kurssin ohjaaja: fysioterapeutti Ilona Siitonen

Kurssimaksu: 20 € / 60min, maksu suoritetaan kurssin yhteydessä

Kurssi ei kuulu ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin. Jos sairastut kurssipäivänä, etkä pääsekään tunnille, niin hyvitämme kertakäynnin ja pystyt osallistumaan kerran kuluvan kauden aikana Pilates-pajan viikkotunnille hyvityksenä. Poissaolosta tulee olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen kurssia, mielellään edellisenä päivänä tai heti kurssipäivän aamuna.

Ilmoittautuminen kurssille: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Lue lisätietoja käytännöistämme Pilates-paja -välilehdestä.