Kaamos minussa – Yinjoogan työpaja

10:00

25.11.2023

Tervetuloa kaamosajan työpajaan, jossa saat pysähtyä itsesi äärelle Yinjoogan hitaiden ja syvävenyttävien asanoiden kautta!

Vuoden pimein aika kutsuu meitä luonnostaan hidastamaan ja suuntaamaan huomiomme sisäänpäin. Kun pysähdymme kuuntelemaan kehomme viestejä, pystymme paremmin luomaan tilaa sille, mikä kaipaa tulla nähdyksi. Kaamosaika voi olla haastavaa monille meistä, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden omien varjojen kohtaamiseen ja oman sisäisen valon löytämiseen. Työpajassa keskitymme lempeästi oman sisäisen maailman tutkimiseen, itsetuntemuksen lisäämiseen ja oman voiman löytämiseen kaamosajan haasteissa.

Työpajan tempo on rauhallinen ja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille. 

Ajankohta: Lauantaina 25.11. klo 10-12
Paikka: ilosi Studio, Kangasalantie 960, 36200 Kangasala
Hinta: 35 €
Ohjaajana: Emilia Haljala, joogaohjaaja (RYT500) ja luovuusvalmentaja

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044 7214788, kerrothan ilmoittautuessasi nimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.

Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Tapahtumaan mahtuu 10 asiakasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli sairastut, voit pyytää ystävääsi osallistumaan tilallesi tai korvata poissaolosi ilosi viikkotunnilla myöhemmin.

Tervetuloa kaamosajan työpajaan, jossa saat pysähtyä itsesi äärelle Yinjoogan hitaiden ja syvävenyttävien asanoiden kautta!