Juoksijan kehonhuolto

19:00

20.11.2018

Juoksijan kehonhuoltoa fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä, alaraajateema myös muiden lajien harrastajille ja liiallisesta istumisesta kiristyneille

Kehonhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti huoltamaan kehoa erilaisia liikkuvuustekniikoita ja välineitä hyödyntäen. Käytämme tunneillamme myös lämpöhoitoa, joka on fysiokaalinen hoitomenetelmä. Lämpö edistää rentoutumista ja lisää kudosten aineenvaihduntaa paikallisesti.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat 4-9 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja, sekä antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppii jotain uutta itsestään. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.


Tiistaisin klo 19:00-20:00 kehonhuolto kerran kuussa, ohjaajana ft Heidi Salonen (kuvassa). Kurssimaksu 64 € / 4 kertaa tai kertamaksulla 20 € / kerta, ilmoittaudu etukäteen!

18.9. Lantioa alueen kehonhuolto ja lonkkanivelen liikkuvuus

23.10. Hartiarenkaan alueen kehonhuolto, olkanivelen ja rintarangan alueen liikkuvuus

20.11. Juoksijan kehonhuolto; alaraajateema myös muiden lajien harrastajille ja liiallisesta istumisesta kiristyneille

18.12. Selkärangan liikkuvuus, kylkien ja selän lihasten huolto


Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041, ilmoittautumiset ovat sitovia. Lisätietoja käytännöistämme ja maksu tavoista PIlates-paja sivulla.