Joogan alkeet -kurssi Talvikaudella 2024

17:45

8.1.2024

Joogan alkeet -kurssi Talvikaudella 2024!

Tervetuloa mukaan lempeään ja hoitavaan joogan alkeet -ryhmään!

Jooga on tuhansia vuosia vanha viisausperinne, jolla on paljon annettavaa meille stressaavaa ja kuormittavaa elämää eläville nykyihmisille. Joogalla on tutkitusti myönteinen vaikutus sekä kehon että mielen hyvinvointiin. Se avaa ja vahvistaa yksipuolisen kuormituksen jumittamaa kehoa. Mieltä jooga tukee rauhoittumaan läsnäolevaan hetkeen tulevaisuuden murehtimisen tai menneisyyden märehtimisen sijaan. Jooga myös tasapainottaa autonomista hermostoa ja vahvistaa palautumista.

Joogaharjoitus tehdään hitaasti ja rauhallisesti hengityksen tahdissa. Voikin ajatella, että hengitys toimii siltana kehon ja mielen välillä. Rauhallinen hengitys viestittää hermostolle, ettei ole mitään hätää. Keho ja mieli tyyntyvät käsi kädessä. Jooga kutsuu päästämään irti suorittamisesta ja hellittämään.

Joogan alkeet -kurssi on suunniteltu aloittelevalle joogan harrastajalle. Mitään ei tarvitse tietää eikä osata. Kurssi sopii kuitenkin myös kokeneemmalle joogille, joka kaipaa rauhallista ja lempeää harjoitusta. Perusasanoiden eli jooga-asentojen lisäksi tunti sisältää loppuhieronnan ja -rentoutuksen.

“Olen persoonaltani rauhallinen, ystävällinen ja elämänmyönteinen. Ohjaamani hathajooga on lempeää ja hoitavaa. Luon saliin turvallisen tunnelman ja ohjaan selkeästi, jolloin voit hengitys hengitykseltä rauhoittua itsesi ja oman harjoituksesi äärelle.”
– Sinikka

Ajankohta: maanataisin 8.1.2024 alkaen klo 17:45-18:45.
Paikka: ilosi Pilates-paja / Liisantie 2b, 36200 Kangasala
Ohjaaja: Sinikka Kääriäinen
Kurssimaksu:
90euroa, sisältää 5 viikkoa/kertaa kurssipaikan viikkotunnilta
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / p. 044-7214788. Kirjoita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja käyttäjätunnusta varten haluamasi sähköpostiosoitteesi. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Jos joudut kurssin aikana olemaan poissa omasta ryhmästäsi, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen harjoitusryhmään. Korvauskäytäntö on voimassa, kun oma tuntipaikka perutaan viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua varauskalenterissa. Lisää korvaukäytännöstä ilosi.fi -kotisivuilla kohdassa ajanvaraus ja ilmoittautuminen.

 

Tunneillemme voi osallistua myös kertamaksulla 22 € tai sarjakortilla (5 kertaa, 10 viikkoa ja 98 €), jolloin tuntipaikka varataan itse varauskalenteriimme kirjautumalla. Saat tunnukset varauskalenteriimme asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-7214788