Jooga näytetunti

12:30

8.9.2018

Jooga alkeet -kurssista kiinnostuneille mahdollisuus tulla tutustumaan ohjaajaan ja joogaan ennakkoon, jonka jälkeen ehtii rauhassa tehdä päätöksen osallistumisen suhteen.

Jooga näytetunti

Koska Jooga ja joogaohjaajamme Kaisa Oinonen-Kuusisto ovat ilosi Pilates-pajalla uusia tuttavuuksia, tarjoamme mahdollisuuden tulla tutustumaan joogaan ilmaiseksi lauantaina 8.9. klo 12:30-13:45.

Tuntipaikkoja meillä on vain 9, joten varaathan paikan ilmoittautumalla ennakkoon tapahtumaan, ole hyvä!

Tapahtuma on ensisijaisesti 17.9. Jooga alkeet -kurssista kiinnostuneille.


Joogan alkeet

Joogan alkeiskurssilla käydään rauhassa läpi harjoitusmuodon perusperiaatteita. Kurssi johdattaa sinut joogan harjoitusten äärelle ja itsesi äärelle joogan harjoittelijana. Kurssilla tutustutaan liikkeisiin, hengitykseen sekä harjoittelun ohessa joogan terminologiaan. Tavoitteena on hyvin linjattu, vahva, mutta joustava keho.

Kurssille osallistujan ei tarvitse olla notkea, kuten usein luullaan. Jooga ohjaa kehon kuuntelua ja lisää liikkuvuutta liikaharjoitusten ja syvennetyn hengityksen kautta vähitellen. Kerrothan ohjaajalle, jos sinulla on liikuntarajoitteita, jotta sinua pystytään ohjaamaan kivuttomaan asentoon. Ilosi joogatunneilla on korkeintaan 9 asiakasta tämä harjoitusperiaatteen toteuttamiseksi. Ohjaaja kiertää ja korjaa asanoja eli asentoja myös käsin koskettamalla.

Ajankohta: Jooga alkeet 17.9. alkaen maanantaisin klo 19:15-20:30

Ohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto

Kurssimaksu: 80 € / 5 kertaa 75 min, sisältää ilosi Pilates.pajan poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden ajan 21.10. asti. Hyvä korvaustunti joogakurssilaisille voisi olla esim. to klo 20:00 Syvävenyttely. Pilates-ryhmistämme Pilates alkeet tai Pilates selkäryhmä.

Ilmoittautuminen kursseillemme: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 viestit/soittopyynnöt

Laita viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssilla on 9 asiakaspaikkaa, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut ilosi Pilates-pajan käytännöt ja maksutavat löytyvät Pilates-paja -sivulta.


Joogasta yleisesti

Jooga on  psykofyysinen harjoitusmuoto, jossa ihminen nähdään kokonaisvaltaisena, ympäröivään todellisuuteen reagoivana yksilönä. Samoin joogan harjoitteet ja niiden tuomat hyödyt: ne voimauttavat meitä kokonaisvaltaisesti tarjoten meille löytöretken kohti omia voimavarojamme.  Harjoitteet antavat mahdollisuuden nähdä sisäistä- ja fyysistä maailmaa, jossa elämme, ja joka meissä toteutuu.

Joogan hengitysharjoitukset, asennot sekä hengityksen ja liikkeen yhdistäminen vaikuttavat koko kehomme toimintaan hermosto tasolta asti. Joogalla on positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme aineenvaihdunnan, verenkierron, sisäelinten sekä lihaksiston tasolta aina mielen liikkeisiin asti.