Jooga kesämaanantaisin

18:15

5.6.2023

Hyväksyvää läsnäoloa itselle psykofyysisen fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

ilosi jooga on psykofyysinen harjoitus, jossa yhdistyy hyväksyvä tietoinen läsnäolo kehomielessä

Harjoitus alkaa pysähtymisellä itsen äärelle, oman kehon ja mielen äärelle. Hengityksen havainnointiin, kehon tuntemusten huomiointiin ja hyväksymiseen sellaisena kuin ne ovat. Pysähtyminen mahdollistaa, että harjoittelija pysähtyy kysymään itseltään mitä mulle kuuluu tänään? Miten voin tässä hetkessä?

Harjoitus etenee aurinkotervehdyssarjaa lempeästi modifioiden harjoittelijoiden liikkuvuus ja kunto huomioon ottaen. Ohjaaja eriyttää pienryhmässä kokoneempia harjoittelijoita ja tukee enemmän vähemmän joogan asanaharjoitusta tehneitä. Asentoihin voidaan pysähtyä pidemmäksi aikaa tai edetä dynaamisemmin ryhmästä välittyvän energian mukaisesti. Saat sen mitä tarvitset: rauhaa tai vireyttä – sitä mitä sillä kertaa tarvitset mukaasi. Harjoitus vastaa sinulle yksilöllisesti. Muiden kokemus on erilainen, jokaisella omanlainen.

Harjoitus päätetään savasanaan, loppurentoutukseen pysähtyen, joka kruunaa harjoituksen. Hermoston palautuminen alkaa savasanan aikana ja jatkuu seuraavan yön/levon aikana ja harjoitus integroituu.

Ajankohta: 5.6.- 7.8. kesämaanantaisin klo 18:15-19:15
Paikka: ilosi Studiolla, Kangasalantie 960
Ohjaaja: psykofyysinen ft Ilona Siitonen
Maksu: 170 € sisältä 10 viikkoa/kertaa ja ilosi poissaolojen korvauskäytännön 12.8. asti. Poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu edelleen Syyskaudella jatkavilla asiakkailla.

Ilmoittautuminen kurssille: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (viestit)
Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 kehonhuoltajaa. Kurssilla on korkeintaan 8 asiakaspaikkaa.
Mukaan tunnille: Joustava vaatetus, joka ei estä vapaata liikettä ja antaa hengitystilaa. Harjoituksen aikana ei juoda, mutta voit ottaa juotavaa mukaan, mikäli haluat juoda ennen tai jälkeen harjoituksen. Halutessasi voit ottaa oman maton, joogatiilet jne, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Meillä on joogamattoja lainaan.