Jooga alkeet

17:45

16.8.2022

Hathajoogan alkeissa harjoitellaan rauhassa joogan asentoja ja liikekieltä, tukilihasten käyttöä, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä kehomieliyhteyttä

Hathajoogan alkeita Kaisan saattelemana ilosi pajalla

“Kurssilla haluan johdattaa sinut joogan harjoitusten äärelle turvallisen pienryhmäohjauksen kautta. Tutustumme anatomisten perusteiden myötä tukilihasten käyttöön, kehon linjauksiin, sekä hengityksen virtaukseen harjoitteiden tueksi. Etenemme pienryhmän tason ja tuntuman mukaisesti rennossa tunnelmassa. Et tarvitse mukaan kuin itsesi ja joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua. Matot ja välineet löytyvät ilosi pajalta. Lämpimästi tervetuloa!” -Kaisa

Ajankohta: 16.8.2022 alkaen tiistaisin klo 17:45-18:45
Paikka: ilosi Pilates-pajalla, Liisantie 2 B, 36200 Kangasala. Tila on harmoninen ja sopii aistiherkille. Ryhmässä on korkeintaan 7 asiakasta.
Joogaohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto
Kurssimaksu: 90 € sisältää 5 kertaa
Sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden ajan eli Syyskaudella 18.10.2022 asti. Korvauskäytäntömme jatkuu edelleen Kaamoskaudelle jatkavilla asiakkailla.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 5 asiakasta. Kurssilla on korkeintaan 7 asiakaspaikkaa. Muut ilosi Pilates-pajan käytännöt ajanvaraus ja ilmoittautuminen sivulta.

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle ja nauttimaan joogan liikekielestä