Hengityksen tehokurssi

10:00

9.9.2023

Terveyttä ja hyvinvointia edistävä hengityksen tehokurssi Arttu "breathingman" Lipsosen ohjaamassa pienryhmässä Kangasalla

Hengityksen tehokurssi

Hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen Kangasalla!

Tämä tapahtuma on ollut kestosuosikki ympäri Suomea. Tehokurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille sekä myös kokeneemmillekin hengittelijöille. Kun hengität paremmin, voit paremmin – tutkitusti.
Hengityksen tehokurssi on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla.
Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa opit maailman parhaat ja tutkituimmat hengitystekniikat turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Opit sarjan lempeitä ja myös voimakkaamman harjoitteen, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti.

  • Terveyttä ja rentoutta edistävä 24/7 arkihengitystapa
  • Sinulle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi
  • ABBA, Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät
  • Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen
  • Painetilanteiden hallinta merijalkaväen sotilaidenkin käyttämällä tekniikalla.
  • Tehokkaampi hapen kuljetus soluihin
  • Helppo hengittää ja ihanan raukea fiilis
  • Ohjeet kotiharjoitteluun

Kurssi päätetään ihanaan loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Tapahtuman lopussa voit kysyä kysymyksiä ja saat mukaasi yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona ja vaikka lenkkipolulla. Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin.

Ajankohta: lauantau 9.9.2023 klo 10-12:15
Paikka: ilosi Studio, Kangasalantie 960, 36200 Kangasala (tule noin 5-10min ennen tunnin alkua)
Kurssimaksu: 65 € ilosi tilille FI72 5104 0020 2149 40 tai liikuntaedulla. Laita viesti osioon tiedoksi mitä maksat, niin pystymme kohdentamaan tämän kirjanpidossa oikein ja saat e-kuitin sähköpostiisi.
Ohjaaja: Arttu “breathingman” Lipsonen (esittely alempana)
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi > nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
Kurssille mahtuu rajallinen henkilömäärä (max. 10 asiakasta).
Artun hengityskurssit ovat olleet todella suosittuja. Tämä kurssi täyttyy nopeasti, joten varaa paikkasi heti. Muistathan että Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa paikan voi luovuttaa kaverille.

Mukaan tehokurssille tarvitset vain väljät vaatteet, missä on mukava olla sekä halutessasi juomapullon.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Misha Sakharoff, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Niranjan. Tällä hetkellä hän opiskelee mm. Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä kansainvälisten mestarien ohjauksessa.


Palautteita aiemmilta kursseilta:

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos!”

“Osa harjoituksista oli tuttuja, jotka olivat päässeet arjessa unohtumaan. Tämä oli hyvä palautus hyvän hengitystekniikan ja nenähengityksen äärelle. Osa harjoituksista taas oli uusia ja havahduin siihen, kuinka monin tavoin hengitystä voi harjoitella ja vahvistaa. Harjoituksista on takuulla hyötyä niin urheiluharrastuksessa, palautumisessa, kuin puhe- ja esiintymistilanteissa. Ja ihan arjen rauhoittumisessa. Harjoitusten jälkeen olo oli rauhallinen, rento ja lämmin ja hengitys tuntuu vielä kotonakin tosi tasapainoiselta. Osa harjoituksista jää takuulla käyttöön. Tästä tuli hyvä rauha!”

”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Kerroin avoimesti kurssilla terveyspulmistani, tarkkaavaisuushäiriöstäni, kykenemättömyydestäni rentoutua, ahdistuneisuudesta ja vaikea-asteisista unihäiriöistäni. Moni ammattilainen on auttanut minua eri keinoin katkaisemaan oravanpyörää, toistaiseksi onnistumatta. Tällä kurssilla oli monenlaisia harjotteita ja Arttu ohjasi ne rauhallisesti ja varmoin ottein. Viimeinen voimakkaampi hengitysharjoitus tuntui ennen harjoituksen aloitusta aika rajulta, mutta rohkaistuin kokeilemaan. Harjoitteen loppupuolella tullut olo kehossa ja mielessä on jotain sellaista, jota en ole koskaan aiemmin kokenut. Olo on tyyni, rauhallinen ja jotain muuta, mille en osaa löytää vielä sanoja, mutta tuo harjoite saattaa olla minun ”oljenkorteni” tähän oravanpyörään. Kiitos Arttu ❤️”