Elämän inventaario – Mielenvoimallavalmennus

18:30

30.6.2020

Omaa arvomaailmaa, tarpeita ja elämän tukipilareita tarkasteleva mielenvoimallavalmennus hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi

Koronapandemia pysäytti koko maailman. Se vaikutti jokaiseen ihmiseen maailmassa. Jokaiseen omalla tavallaan. Koettiin yleisesti ahdistusta, epätietoisuutta, pelkoa, huolta ja muita epämiellyttäviä tunteita. Toisilta covid 9 kaappasi työpaikan, yrittäjiä se kuritti rankasti ja talouselämä on nyt isossa kuopassa. Jatko on yhä epävarmaa.

Kotona elettiin erilaista arkea etätöissä, etäkoulussa, yhdessä, mutta monista tärkeistä  ihmisistä  erillään. Rajoitukset raastoivat mieltä. Heräsi  syviä kysymyksiä elämästä ja oikeasti tärkeistä asioista.

Miten tähän kaikkeen voi suhtautua, koska varautua me emme ole osanneet. Mitkä ovat elämäni tukipilarit nyt? Millä tavalla voin suojata mieltäni vaikeissa tilanteissa? Onko arvoni muuttuneet? 

Tässä valmennuksessa etsit ja löydät omat arvosi, joiden mukaan haluat jatkaa. Saat eväitä suunnitella elämää tässä kohtaa ja tästä eteenpäin niin, että mietit, mitkä ovat sinun tukipilarisi elämässä. Mihin voit luottaa? Mihin haluat luottaa? Mitä  sinä tarvitset juuri nyt?

Tule istumaan hetkeksi metsän siimekseen, sen lempeään hoitavaan ilmapiiriin. Hengähdä ja ala hengittää rentoutuneemmin ja sitten valmennan sinua löytämään  arvot, tutkimaan sisintäsi ja suunnittelemaan tulevaa luottaen omiin vahvuuksiisi.

Ota mukaan makuualusta, juomapullo, hyttyskarkote ja oma kynä, ja halutessasi voit kirjoittaa omaan vihkoon. Rennot, säähän sopivat vaatteet.

Ajankohta:  tiistaina 30.6 klo 18.30-19.30

Paikka: Valmennus toteutuu Kangasalla luonnossa Vallitun leirikeskuksen läheisyydessä nuotiopaikalla, tarkat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Kurssin ohjaaja: Marja Molin

Kurssimaksu: 22 € / 60min Mielenvoimallavalmennus

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 28.6. mennessä. Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä kurssin toteutumiselle. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssille otetaan korkeintaan 10 asiakasta. Maksun saa suorittaa ilosi Pilates-pajalla tai laskulla.