BabyPilates (elokuu)

10:30

2.8.2022

Äidin kehon ja mielen hyvinvointia tukeva harjoitus raskaudesta ja synnytyksestä kuntoutumiseen äitiysfysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

BabyPilates edistää raskaudesta ja synnytyksestä palautumista

Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota ryhtimuutoksista palautumiseen, lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa Pilates-harjoitustaustaa.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. BabyPilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollista.
Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle. Tarjoamme myös vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ajanvarauksella ja vauvahierontakursseja.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan, mutta osallistua saa myös ilman vauvaa
Kurssin ohjaaja: äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti Krista Manninen
Kurssin ajankohta: 2.8. alkaen tiistaisin klo 10.30-11.30 (30.8. asti)
Sijainti: ilosi Pilates-pajalla, Liisantie 2B, Kangasala
Kurssimaksu:
85 € / 5 kertaa
Sisältää kurssipaikan viikkotunnilta.
Sisältää poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden ajan eli 18.10.2022 asti. Poissaolot voit siis korvata käytäntöjemme mukaisesti missä tahansa ryhmässämme.
Saat käyttöösi myös yksityisen “ilosi etänä”-Facebook-ryhmän etätunnit.
Ilmoittautumalla kurssille sinulla varataan tuntipaikka ryhmästä. Jos et halua jatkaa seuraavan kuukauden ryhmässä, teethän peruutuksen 15.päivä mennessä. Muussa tapauksessa varaamme sinulle tuntipaikan seuraavan kuukauden ryhmään, mikä sitoo kurssimaksuun.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (nimi, puhelinnumero ja sähköposti)
Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 5 asiakasta. Tunnin maksimi osallistujamäärä 10 asiakasta.
Tutustuthan käytäntöihimme ajanvaraus ja ilmoittautuminen -sivulla.

Tunneillemme voi osallistua myös kertamaksulla tai sarjakortilla, jolloin tuntipaikka varataan itse varauskalenteriimme kirjautumalla. Saat tunnukset varauskalenteriimme asiakaspalvelustamme.