Baby Pilates

10:30

2.6.2021

Äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä synnytyksestä kuntoutumiseen

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla pilatesharjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Baby Pilates -kurssiemme ohjaajina toimivat äitiysfysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa pilatesharjoitustaustaa.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollista. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen ja Joel

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienharjoitusryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ajankohta: keskiviikkoisin 2.6.-4.8.2021 klo 10:30-11:30

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Krista Manninen

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kesäkauden loppuun asti. Kurssimaksun suorittaessa asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä täältä ja asiakaspalvelustamme.

Koronainfo: Katso ajankohtainen koronainfo tästä. Käsien desinfiointi tuulikaapissa tullen mennen. Käsienpesumahdollisuus wc:ssä. Suosittelemme omia välineitä hygienia syistä: jumppamatto ja pyyhke/viltti ja tyyny? Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Ilosi Pilates-pajalla on linjattuna maskipakko, josta terveydellisistä syistä joustetaan.

Etäosallistumismahdollisuus “ilosi etänä” Facebook -ryhmässä kurssin ajan. Etäpalvelun harjoitukset ovat käytettävissäsi koko kesäkauden ajan. Videoita ei saa kopioida eikä tallentaa.