Baby Pilates

10:30

13.8.2019

Äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates pienryhmä synnytyksestä kuntoutumiseen

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla Pilates-harjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu fysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ajankohta: tiistaisin 10:30-11:30 + vertaistukikahvit tuntien välissä  + toinen ryhmä klo 12:00-13:00

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Ilona Siitonen

Kurssimaksu: 160 € 10 viikkoa / kertaa tai kahdessä erässä maksettaessa elokuussa 85 € ja syyskuussa 85 €. Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Kesäkauden ajan. Voit korvata poissaolosi muissa ryhmissä, jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi. Lue lisää Pilates-paja-sivulta.

Mukaan voi tulla myös 5 kertaa sarjakortilla, jolloin tuntipaikka varataan varauskalenterissa itse vapaana olevista tuntipaikoista. Sarjakortin arvo on 90 € ja se on voimassa 10 viikkoa.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 9 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.

Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.