Ajanhallinta

20:15

4.2.2020

Mielen voima on uskomaton voimavara, jota ei kannata jättää huomioimatta!

Ajanhallinta on aikamme kysymys! Miten ehtiä se kaikki, mikä pitäisi ehtiä? Aikaa pitäisi riittää niin moneen: työelämä, perhe, omat harrastukset, ystävät, vanhemmat…kaikki tämä ja ehkä vielä jotain muutakin pitäisi ottaa huomioon? Miten se tehdään? Miten voin hallita ajankäyttöäni tässä oravanpyörässä, joka välillä kiihtyy huimaaviin nopeuksiin?

Tässä valmennuksessa rauhoitutaan itsen äärelle ja löydetään tehtävien avulla se, mihin haluan käyttää aikani ja miten suunnittelen ajankäyttöni?

Mielen voima on uskomaton voimavara, jota ei kannata jättää hyödyntämättä

Päivämäärät ilosi Pilates-pajan Talvi- ja Kevätkaudella 2020: kuukauden ensimmäinen tiistai eli 4.2. / 3.3. / 7.4. / 5.5.

Ajankohta on tiistaisin klo 20:15-21:15

Valmentajana toimii kasvatustieteiden maisteri, LFC life coach, urheiluvalmentaja Marja Molin, joka liittyi ilosi tiimiin elokuussa 2019

Kurssimaksu 68 € sisältää 4 tunnin valmennusta ilosi pienryhmissä sekä tee tarjoilun Mielenvoimalla -valmennus tunnin aikana. Kertamaksulla 22 €, jos tunnilla on tilaa.

Rahalle vastinetta myös sairastuessaan tai työnantajan estäessä osallistuminen sovittuna ajankohtana: Poissaolot kurssilta saa korvata ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti ilosi muilla viikkotunneilla Talvi- ja Kevätkauden aikana (toukokuun loppuun). Tutustu lisää käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla.

Ilmoittautuminen kurssille viestillä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041. Valitettavasti asiakaspalvelumme ei pysty useinkaan vastaamaan puheluihin, mutta soittaa takaisin soittopyyntöihin. Ilmoittautumiset ovat sitoavia, sillä kurssilla on korkeintaan 10 asiakaspaikkaa.