Äitiysfysioterapiaa yhdessä synnytyksestä kuntoutumiseen

12:30

12.4.2021

Äitiysfysioterapiaa reiluilla turvaväleillä kolmen synnyttäneen äidin pienryhmässä

Äitiysfysioterapiaa yhdessä -kurssi on tarkoitettu synnyttäneille äideille, jotka haluavat lähteä turvallisesti treenaamaan ja tutustumaan kehoon raskausajan ja synnytyksen jälkeen. Kurssi on hyvää jatkoa palautumiselle jälkitarkastuksen jälkeen.

Kurssi alkaa jokaisen henkilökohtaisella tutkimisella (15min) ja jatkuu kuuden eri teematunnin kurssina. Ensimmäiset kerrat paneudutaan lantionpohjan lihasten tunnistamiseen, keskivartalon syvän tuen herättelyyn ja opetellaan palautumista tukevaa hengittämistä. Läpi kurssin keskitytään myös kehon kireyksiin ja jännittyneisiin lihaksiin, jotka usein vaivaavat synnyttäneitä äitejä. Kurssilla on vain kolme asiakasta, joten jokainen saa henkilökohtaisen ohjauksen kuhunkin teemaan oma lähtötilanne huomioonottaen.

Jokainen tunti sisältää lyhyen teoriaosuuden päivän teemaan liittyen ja näistä ryhmäläiset saavat materiaalit omakseen. Tämän lisäksi kurssille osallistuvat saavat ilosi synnytyksestä kuntoutukseen tarkoitetut etätunnit käyttöönsä kurssin ajaksi.

Kurssille voi osallistua vauvan kanssa. Tunti etenee rauhassa vauvojen tahtisesti niin, että kukin saa henkilökohtaisesta ohjausta, kun siihen on hyvä hetki.

Kurssi toimii hyvin itsenäisenä kokonaisuutena, mutta suosittelemme ennen kurssia äitiysfysioterapian ensikäyntiä. Normaalisti käynti on 85 €/ 75min, mutta kurssin yhteydessä 70 €/ 75min.

Kurssin ajankohta: maanantaisin klo 12.30-13.30, aloitus 12.4.2021

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Krista Manninen

Kurssimaksu: 198 € sisältää kuusi tunnin äitiysfysioterapia kertaa 3 asiakkaan pienryhmässä, kurssimateriaalin ja ilosi synnyttäneiden äitien kuntoutukseen tarkoitetut etätunnit Facebookissa kurssin ajaksi. Annamme myös -15 € alennuksen kurssille osallistuville äitiysfysioterapia ensikäynnistä Kristalle – ajanvaraus sähköisesti ilosi etusivun kautta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi

Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Sairastapauksissa poissaolon saa korvata kurssin aikana ilosi Pilates-pajan pilates, jooga ja pILOga -ryhmissä, kun on oireeton. Tunneillemme saa osallistua vain oireettomana.

Paikanpäälle voi saapua noin 10min ennen tunnin alkua valmistautumaan. Riisu ulkojalkineet tuulikaapissa ja desinfioi kätesi. Naulakko, wc ja ilosi vastaanotto löytyvät harjoitustilan jälkeen. Suosittelemme oman jumppa-alustan ym. välineiden käyttöä koronan vuoksi. Meiltä voi lainata välineitä tarvittaessa, jolloin toivomme apua niiden desinfioinnissa tunnin jälkeen.