Äitiys Pilates

17:45

10.8.2021

Odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö äitiysfysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä raskausajan erityispiirteet huomioonottaen

Kurssilla käydään läpi raskausajan erityispiirteitä

joita nykytutkimuksen valossa tulisi huomioida raskausajan liikunnassa. Pilates harjoitus tehdään oman hengityksen tahtiin ja soveltuu hyvin harjoitusmuodoksi koko raskausajan, vaikkei aiempaa harjoitustaustaa olisikaan.

Äitiys Pilates on sovellettua pilatesharjoittelua ja siinä keskitytään lantionpohjan tunnistamiseen ja rentouttamiseen, kehon hahmotuksen ja hallinnan paranemiseen, hengitysharjoituksiin sekä liikkuvuusharjoitteluun – unohtamatta kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunnilla saa myös vinkkejä ergonomiaan ja raskausajan liikuntaan ja synnytyksen jälkeisiin asioihinkin.

Raskaus etenee aina yksilöllisesti ja Äitiys Pilates harjoitusryhmässä onkin tarkoitus, että jokainen tekee harjoitusta omalla tasollaan kehoaan kuunnellen. Ohjaaja auttaa harjoittelijoita löytämään hyvän asennon tyynyillä, vilteillä ja palloilla tukien tarpeen mukaan. Ryhmässä saa vertaistukea ja mahdollisesti myös uusia äitiystäviä.

Kurssin kohderyhmä: odottavat äidit

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen

Seuraavan kurssin ajankohta: 10.8. alkaen tiistaisin klo 17.45-18.45, ryhmään on myös online osallistumismahdollisuus reaaliajassa ja harjoitteen saa tehdä useammankin kerran Syyskauden aikana eli siitä jää tallenne. Tallenteita ei saa kopioida eikä tallentaa omalle koneelle.

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden 2021 loppuun saakka eli voit käytäntöjemme mukaisesti korvata poissaolosi ryhmästä. Kurssimaksun suorittaessaan asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa. Peruutukset tunnille tulee tehdä viimeistään 6h ennen tunnin alkua varauskalenterissamme, jossa voit varata myös korvaavan tunnin. Poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu Kaamoskaudella jatkavilla asiakkailla vuoden loppuun.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Tunnukset saat ilmoittautumulla asiakaspalvelullemme. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö kuluvan kauden ajan (10 viikkoa).

Koronainfo: Tarkista ajankohtainen koronainfo täältä. Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana.