Äitiys Pilates

17:45

11.1.2022

Odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö äitiysfysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä raskausajan erityispiirteet huomioon ottaen

Kurssilla käydään läpi raskausajan erityispiirteitä

joita nykytutkimuksen valossa tulisi huomioida raskausajan liikunnassa. Pilates harjoitus tehdään oman hengityksen tahtiin ja soveltuu hyvin harjoitusmuodoksi koko raskausajan, vaikkei aiempaa harjoitustaustaa olisikaan.

Äitiys Pilates on sovellettua pilatesharjoittelua ja siinä keskitytään lantionpohjan tunnistamiseen ja rentouttamiseen, kehon hahmotuksen ja hallinnan paranemiseen, hengitysharjoituksiin sekä liikkuvuusharjoitteluun – unohtamatta kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunnilla saa myös vinkkejä ergonomiaan ja raskausajan liikuntaan ja synnytyksen jälkeisiin asioihinkin.

Raskaus etenee aina yksilöllisesti ja Äitiys Pilates harjoitusryhmässä onkin tarkoitus, että jokainen tekee harjoitusta omalla tasollaan kehoaan kuunnellen. Ohjaaja auttaa harjoittelijoita löytämään hyvän asennon tyynyillä, vilteillä ja palloilla tukien tarpeen mukaan. Ryhmässä saa vertaistukea ja mahdollisesti myös uusia äitiystäviä.

Kurssin kohderyhmä: odottavat äidit, saat tukea raskauteen ja kehon muutoksiin kaikissa raskauden eri vaiheissa
Kurssin ohjaaja: äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti Jenni Pärssinen
Kurssin ajankohta: tiistaisin klo 17.45-18.45
Sijainti: ilosi kehomieli studiolla Kangasalantie 960
Kurssimaksu: 10 kertaa/viikkoa 170 €
ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö on voimassa kuluvan kauden ajan (10 viikkoa), joka jatkuu seuraavalle kaudelle jatkaville asiakkaille.
Jos ryhmään jää vapaita paikkoja, kurssille voi osallistua 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Tunnukset saat ilmoittautumulla asiakaspalvelullemme. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)
Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta, ja kurssin maksimi asiakasmäärä on 10 asiakasta.
Koronainfo: Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Mukaan oma pilatesmatto, vesipullo ja tarvittaessa tyyny asennon tueksi.