Äitiys Pilates

17:45

12.1.2021

Odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö raskausajan erityispiirteet huomioonottaen

Kurssilla käydään läpi raskausajan erityispiirteitä

joita nykytutkimuksen valossa tulisi huomioida raskausajan liikunnassa. Pilates soveltuu hyvin harjoitusmuodoksi koko raskausajan, vaikkei aiempaa harjoitustaustaa olisikaan. Pilates harjoitusliikkeet tehdään syvennetyn lateraalihengityksen tahtiin, mutta kurssilla opetellaan myös rentoutumista palleahengityksen avulla.

Kurssille voi osallistua alle 7 asiakkaan pienryhmässä paikanpäällä ilosi Pilates-pajalla ja etänä Facebookissa livenä, jolloin harjoitus on käytettävissä kurssin ajan useammankin kerran

Harjoittelussa keskitytään lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja selkärankaa tukevien lihasten vahvistamiseen turvallisella tavalla. Harjoittelun avulla kehotietoisuus paranee, mistä on etua raskausaikana ja synnytyksessä, sekä synnytyksestä palautuessa. Kurssin ohjaaja on koulutettu äitiysfysioterapeutti, joka on kokenut useamman kerran raskauden, synnytyksen ja niistä kuntoutumisen, sekä syventänyt ammatillista osaamistaan lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia ja vatsalihasten erkauman kuntoutus täydennyskoulutuksissa.

Raskaus etenee aina yksilöllisesti ja Äitiys Pilates harjoitusryhmässä onkin tarkoitus, että jokainen tekee harjoitusta omalla tasollaan kehoaan kuunnellen. Ohjaaja auttaa harjoittelijoita löytämään hyvän asennon tyynyillä, vilteillä ja palloilla tukien tarpeen mukaan. Ryhmässä saa vertaistukea ja mahdollisesti myös uusia äitiystäviä.

Kurssin kohderyhmä: odottavat äidit

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen

Seuraavan kurssin ajankohta: 12.1.2021 alkaen tiistaisin klo 17.45-18.45

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön  20.3.2021 asti ja jatkuu jatkavilla asiakkailla. Kurssimaksun suorittaessa asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Äitiys Pilates on korkeintaan 7 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.

Koronainfo: Käsien desinfiointi tuulikaapissa tullen mennen. Käsienpesu mahdollisuus wc:ssä. Suosittelemme omia välineitä hygienia syistä: jumppamatto ja pyyhke/viltti ja pienentyynyn? Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan.

Etäosallistumismahdollisuus Facebookissa “ilosi Äitiys Pilates” -ryhmässä kurssin ajan ja harjoitukset ovat käytettävissäsi useammankin kuin kerran. Videoita ei saa kopioida eikä tallentaa.