Äitiys Pilates (syyskuu)

17:45

6.9.2022

Odottavan äidin hyvinvointia ja toimintakykyä tukeva matalan kynnyksen pienryhmä äitiysfysioterapeutin ohjauksessa raskausajan erityispiirteet huomioon ottaen

Odottavan äidin terveyden ja hyvinvoinnin tueksi suunniteltu harjoitus

Äitiys Pilates on lempeää ja kokonaisvaltaista harjoittelua raskaana olevan äidin koko keholle. Äitiys Pilateksen pääajatuksena on saada syvennettyä omaa kehoyhteyttä ja oppia kuuntelemaan oman kehon liikettä. Kurssilla keskitytään lantionpohjan tunnistamiseen ja rentouttamiseen, kehonhahmotuksen ja -hallinnan paranemiseen, lantion seudun tasapainottamiseen, hengitys- sekä liikkuvuusharjoitteluun – unohtamatta kehoa vahvistavia harjoitteita. Keskiössä on odottava äiti ja taustalla tuleva synnytys ja siihen valmistautuminen.

Kurssin ohjaaja on koulutettu äitiysfysioterapeutti, joka on syventänyt omaa ammatillista osaamistaan laajasti äitiysfysioterapian, lantionpohjan fysioterapian ja vatsalihasten erkauman kuntoutukseen liittyvissä täydennyskoulutuksissa ajantasaisesti.

Kurssin kohderyhmä: odottavat äidit, saat tukea raskauteen ja kehon muutoksiin kaikissa raskauden eri vaiheissa
Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen
Kurssin ajankohta: 6.9. alkaen tiistaisin klo 17:45-18:45
Sijainti: ilosi studiolla Kangasalantie 960, Kangasala
Kurssimaksu: 4 kertaa ja viikkoa 68 € (6.-27.9.)
Sisältää kurssipaikan viikkotunnilla ja poissaolojen korvauskäytännön, joka on voimassa kuluvan kauden ajan (Syyskausi 18.10. asti) kaikilla tunneillamme. Saat asiakkuutesi ajaksi käyttöösi myös yksityisen ‘ilosi etänä’-Facebook-ryhmän etätunnit.
Jos et jatka seuraavassa kuussa ryhmässä, muistathan ilmoittaa tästä 15.päivä mennessä. Muussa tapauksessa pidämme sinulle tuntipaikkaa varattuna seuraavan kuukauden ryhmästä, mikä sitoo kurssimaksun suorittamiseen.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
Tutustuthan ennen ilmoittautumista käytäntöihimme ajanvaraus ja ilmoittautuminen -sivulla, kiitos!

Tunneillemme voi osallistua sarjakortilla tai kertamaksulla. Tällöin tuntipaikka tulee varata itse varauskalenteriimme kirjautumalla. Tunnukset varauskalenteriimme saat ilmoittautumalla asiakaspalvelullemme ja maksamalla sarjakortin. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.