Äitiys Pilates

17:45

2.6.2021

Odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö raskausajan erityispiirteet huomioonottaen.

Kurssilla käydään läpi raskausajan erityispiirteitä

joita nykytutkimuksen valossa tulisi huomioida raskausajan liikunnassa. Pilates harjoitus tehdään oman hengityksen tahtiin ja soveltuu hyvin harjoitusmuodoksi koko raskausajan, vaikkei aiempaa harjoitustaustaa olisikaan. Pilates harjoitusliikkeet tehdään syvennetyn lateraalihengityksen tahtiin, mutta kurssilla opetellaan myös rentoutumista palleahengityksen avulla.

Äitiys Pilates on sovellettua pilatesharjoittelua ja siinä keskitytään lantionpohjan tunnistamiseen ja rentouttamiseen, kehon hahmotuksen ja hallinnan paranemiseen, hengitysharjoituksiin sekä liikkuvuusharjoitteluun – unohtamatta kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunnilla saa myös vinkkejä ergonomiaan ja raskausajan liikuntaan ja synnytyksen jälkeisiin asioihinkin.

Kurssin ohjaaja on koulutettu äitiysfysioterapeutti.

Raskaus etenee aina yksilöllisesti ja Äitiys Pilates harjoitusryhmässä onkin tarkoitus, että jokainen tekee harjoitusta omalla tasollaan kehoaan kuunnellen. Ohjaaja auttaa harjoittelijoita löytämään hyvän asennon tyynyillä, vilteillä ja palloilla tukien tarpeen mukaan. Ryhmässä saa vertaistukea ja mahdollisesti myös uusia äitiystäviä.

Kurssin kohderyhmä: odottavat äidit

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Krista Manninen

Seuraavan kurssin ajankohta: keskiviikkoisin 2.6.-4.8.21 klo 17.45-18.45

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kesäkauden 2021 loppuun saakka. Kurssi jatkuu syyskaudella jatkavilla asiakkailla. Kurssimaksun suorittaessa asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.

Koronainfo: Tarkista ajankohtainen koronainfo täältä. Käsien desinfiointi tullen mennen. Käsienpesumahdollisuus wc:ssä. Suosittelemme omia välineitä hygieniasyistä: jumppamatto ja pyyhke/viltti ja tyyny? Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Ilosi Pilates-pajalla on linjattuna maskipakko, josta terveydellisistä syistä joustetaan.

Etänä osallistuminen mahdollista Facebookissa “ilosi etänä” Facebook -ryhmässä kurssin ajan ja harjoitukset ovat käytettävissäsi useammankin kuin kerran. Videoita ei saa kopioida eikä tallentaa.