ETÄOHJAUS ja tunnit paikanpäällä

Ilosi Pilates-paja on edelleen avoinna normaalisti, sillä ryhmäkokomme korkeintaan 9 asiakasta ja 1 ohjaaja mahdollistavat vielä avoinna olemisen, ja useille asiakkaillemme se onkin erittäin tärkeä henkireikä. Olemme suhtautuneet kuitenkin äärimmäisellä vakavuudella koronatilanteeseen ja useimmat asiakkaammekin ovat tehneet ratkaisunsa ja jääneet etäharjoitteluun. Tunneillemme on tullut pääsääntöisesti 2-3 asiakasta paikan päälle ja loput 6-7 asiakasta ovat harjoitelleet etänä.

Etätuntimme löytyvät Facebookissa > ryhmät > hae esim. “ilosi Pilates ma 16.30”

Muut tuntimme kuvataan, mutta sunnuntaina sama ohjaaja ohjaa klo 18.00 ja 19.10 saman tunnin, minkä vuoksi jälkimmäinen kuvataan “ilosi Pilates su 19.10” ja tuntipaikka varauskalanterissa voi olla kummassa vaan ryhmässä. Jos et mahdu tuntilistaan 6h ennen tunnin alkua, niin laita Ilonalle viesti.

Toinen poikkeus on tiistaina, kun sama ohjaaja ohjaa klo 16.30 ja klo 19.00 saman tunnin, jolloin ensimmäinen tunti kuvataan eli “ilosi Pilates ti 16.30” ja varauskalenterissa myös tuntipaikka jommasta kummasta ryhmästä tai viesti Ilonalle, jos on täyttä vielä 6h ennen tunnin alkua.

Etätunti on käytössäsi viikon ajan ja tunnin saa tehdä useamman kerran samalla tuntikorvauksella.

Toivomme, että tästä tiedotteesta on apua, ja jos on vielä kysyttävää niin ilosi whats app -ryhmissä saa kysyä neuvoa ja ohjeistusta ohjaajalta. Ilonalle tulee tällä hetkellä sen verran paljon viestejä, että laittakaa ensisijaisesti ryhmänne ohjaajalle viestiä, ja toisisijaisesti Ilonalle 044-0210041 – kiitos!

Nämä toimet saattavat pelastaa jonkun hengen ja useimpien joulun, joten ajatellaan lähimmäisiämme ja säästetään hoitohenkilökuntaamme ja tehkäämme parhaamme jokainen omalla kohdallamme.

Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä