Etänä ilosi Pilates-pajan tunneille osallistuminen

Etänä tunneillemme osallistuminen on mahdollista 19.10. alkaen

Kaamoskaudella 19.10. alkaen ilosi Pilates-pajan tunneille voi osallistua etänä Facebook livessä. Tunnin voi tehdä yhtäaikaisesti livetilan kanssa tai kuluvan viikon aikana. Tallennamme tunnit viikoksi sivustolle, jonka jälkeen ne poistetaan. Tuntien tallentaminen omille laitteille on ehdottomasti kielletty!

Ensi viikolla 19.10. alkaen halukkuutensa etäharjoitteluun ovat ilmoittaneet muutamat asiakkaat seuraavista ryhmistä, jotka löytyvät Facebookista nimellä: “ilosi Pilates ma 11.15″ / ” ilosi Pilates ke 17.30″ / “ilosi Seniori Pilates”. Näille tunneille osallistuminen etänä korvaajana on myös mahdollista. Tunnille osallistuvan tulee olla ilosi varauskalenterissa tuntilistassa ja lähettää pyyntö liittyä ryhmään Facebookissa.

Etäharjoittelevia ryhmiä lisätään sitä mukaan, kun kiinnostusta etänä harjoittelulle ilmenee. Ilosi Pilates-pajalla on maskisuositus, mutta ei maskipakkoa. Pyrimme säilyttämään turvavälit ja ohjaaja auttaa asiakkaiden sijoittelussa tarvittaessa.

Jälleen kiitollisin mielin totean, että pystymme aloittamaan kaikki suunnitellut Kaamoskauden kurssit ja kaikkien ilosi ammatinharjoittajien työt jatkuvat. Kiitos tästä kuuluu teille – ilosi asiakkaille! Lisätietoja saat tarvittaessa asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (whats app & tekstiviestit tavoittavat nopeimmin).

Kaamoskausi alkaa ja muistutan vielä:

⭐ Käsien desinfiointi tuulikaapissa tullen mennen
🧡 Maskin käytöstä tunneillemme jokainen tekee oman ratkaisunsa
⭐ Suosittelemme oman jumppamaton tai pyyhkeen kuljettamista mukana
🧡 Etätunnit mahdollisia myös korvaustuntina
⭐ Kurssimaksun 170€ saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä)

Koko tiedote: https://www.ilosi.fi/ohjeita-aloitukseen/

TERVETULOA! ☀️

Tunnelmallisin syysterveisin; Ilona Siitonen & ilosi tiimi

Ps.Yrittäjä on syyslomalla pe-su 16.-18.10.2020 ja vastaa viiveellä sähköposteihin ma 19.10. Tavoitat viestillä whats appissa tai tekstiviestillä akuuteissa asioissa.