Elokuun tapahtumia

Fysioterapia vastaanotto

Ilosi fysioterapiavastaanotto on virkistynyt kivasti hoitovapaalta paluuni jälkeen, kiitos kaikille työllistäjillemme! Ft Krista Mannisen jäädessä kiertävälle äitiyslomavuorollensa elokuussa, fysioterapiavastaanotolla työskentelevät ft Ilona Siitonen aamuisin ja päivisin, sekä ft Heidi Salonen iltapäivisin. Ajanvaraus sähköisesti: ajanvaraus fysioterapiaan


Pilates-pajan Pilates, Joogam Asahi, Kehonhuolto ja Syvävenyttely -kurssit

Ilosi Pilates-pajan Syyskausi starttaa maanantaina 13.8. ja pystymme aloittamaan 20 viikkotuntia, wau! Ainoastaan Aamu Jooga -tunnit eivät vielä käynnisty, mutta annamme uutuustunnille lisäaikaa syyskuun alkuun asti. Ryhmään kaivataan vielä 2 kurssilaista, niin pystymme aloittamaan aamuiset joogatuntimme. Ilosi Pilates-pajan ryhmissä on 4-9 kurssipaikkaa.

Joogan lisäksi uutuutena tarjoamme Asahia, mutta hieman myöhemmin Syyskaudella 25.9. alkaen tiistaisin klo 17:45 (Pilates alkeiden päätyttyä) 5 kerran kurssina / 80 €. Tällä kurssilla on vielä 7 vapaata kurssipaikkaa ja ilmoittautumisaikaa on vielä vähä toista kuukautta. Varaathan kurssipaikkasi ajoissa, mikäli mielit mukaan.

 

 

 

 

Kehonhuoltotunnit jatkuvat viikottain keskiviikkoisin klo 11:45-12:45 ja joka viikko on oma teemansa. Näihin pääset tutustumaan: Kehonhuolto -sivulla. Päiväkurssille voi osallistua 5 kerran jaksoissa, korvaajana tai kertamaksulla teeman mukaan. Tuntipaikka tulee aina varata etukäteen (uudet asiakkaat sähköpostilla asiakaspalvelu@ilosi.fi tai viestillä 044-0210041).

Mitä eroa Pilates alkeet, Pilates, Pilates selkäryhmä ja Voima Pilates -tunneilla on? Tätä olen yrittänyt kuvailla Pilates-paja -sivulla, josta löytyvät käytäntömme ja tuntikuvaukset. Kaikki Pilates-tuntimme ovat fysioterapia ohjausta pienryhmässä. Pilatesohjaajatiimimme on erittäin rautainen ammattitaidon suhteen. Huomioimme henkilökohtaisesti ja eriytämme harjoittelua.

 

 

 

 

Asiakkaiden kysymykseen, miksei Kehonpainoharjoittelu jatku tai miksei ole enemmän iltatunteja vastaus on krooninen resurssipilamme. Jos tiedät fysioterapeutin, jolta ryhmien ohjaaminen onnistuu ja on pilatesohjaaja tai kiinnostusta kouluttautua sellaiseksi, niin vinkkaa ilosi tilanteesta. Tiimiimme mahtuu vahvistus, jolla on avoin asenne ja intoa haastaa itsensä asiakaspalvelutyössä. Ilosi tiimi palvelee asiakkaat aina yksilöllisesti, niin ryhmissä kuin fysioterapiavastaanotollakin. Persoona saa näkyä, mutta vahva ammatillinen osaaminen edellä mennään! Kuten Pilateksessa, fysioterapiassa tai elämässä ylipäätään, koskaan ei ole valmis – halu kehittyä ja positiivinen asenne on elämässä eteenpäin työntävä voima, joka kantaa! Katsokaa vaikka: tavoitteeni oli työllistää itseni! Nyt työllistän myös luokkatoverini, vanhoja työkavereitani muista työyhteisöistä, pitkäaikaisimman asiakkaani ja…

…ja jos joku vielä jaksaa lukea niin: olen super kiitollinen, että tässä pikkulapsivaiheessa, kun tyttäremme ovat 2- ja 3-vuotiaat naperot, päivätyö on mahdollistunut! Otin riskin vuosi sitten ja lähdin strategisesti muuttamaan työaikaani, ensin aloitin yhdestä aamu ja päivä Pilates -kurssista, ja katsokaa aikatauluamme nyt! Uskomatonta! Tästä onnellisena ja erittäin kiitollisena järjestän tänäkin vuonna ilosi Kesäpäivän kiitokseksi asiakkaillemme työsllistämisestäni ja tämän upean ilosi tiimin mahdollistamisesta! Nautin kohtaamisista ja työstäni paljon, ja vaikka olenkin tehnyt liikunnanohjausta kohta 20-vuotta, Pilatestakin jo toistakymmentävuotta yli 400 tuntia vuodessa, palo ei sammu. Intoa pitää yllä jatkuva kouluttautuminen, uuden näkökulman hakeminen ja kohtaamiset ihmisten kanssa.

Kun katsoo maailmaa ylösalaisin ja “out of the box” voi tapahtua ihme!

Elämä on ollut yhtä vuoristorataa, on ollut sisua muille jakaa! Nyt seison päällä ja olen onnellinen täällä, maan päällä – ja surffilaudalla aurinkoisella järvellä, en jäällä. Sisäistä paloa, kannan valoa ja annan sitä muiden myös takoa. Ajatukset laukkaa, voi raukkaa, lepoa kaipaa mieli. Palautuminen, yksin olo, metsä, jossa laulaa satakieli. Tasapaino elämässä – ja laudalla tässä.

Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä