Asiakaspalaute palkitsee

Aino aloitti vuosi sitten ilosi uusimpana ammatinharjoittajana Pilates-pajalla pilatesohjaajana. Vaikka hän on harrastanut pilatesta pitkään on tuntien ohjaaminen oma lajinsa. Pitkäaikainen asiakas laittoi minulle maanantaina viestiä: “Kävin Ainon tunnilla joskus silloin, kun hän oli juuri aloittanut Pajalla enkä silloin niin vakuuttunut. Nyt tilanne oli ihan toinen. Ihan samaan tahtiin ja tasolla mentiin kuin muidenkin vetämillä voimatunneilla ja muutenkin oli mukavasti ohjattu tunti.”

PhysioPilates-ohjaaja Aino Palomäki

Hyvästä asiakaspalautteesta tulee hyvä mieli paitsi ohjaajalle, myös yrittäjälle: olen onnistunut jälleen kalastamaan helmen! Ilosi ohjaajat saavat jatkuvasti kehuja ammattitaitoisesta ja sujuvasti soljuvasta ohjauksestaan – ja siitä, että tunneilla on hyvä ilmapiiri!

Jos en ole hetkeen muistanut kehua, niin olen hemmetin ylpeä tiimistäni! Koronan takia olen tehnyt melkoisia taloudellisia uhrauksia pitääkseni tiimini töissä, mutta heistä jokainen on valittu ja tärkeä osa ilosi toimintaa. Olen iloinen, jos saan pitää valitsemani tiimin lähelläni myös tulevaisuudessa, ja toivon, ettei kevään kaltaista sukellusta tarvitse kokea uudelleen, sillä enää ei ole autoa mitä realisoida ja puskurikin on kohtuullisesti käytetty, kun olen itse nostanut palkkaa viimeksi helmikuussa.

Kiitos kaikille teille, jotka työllistätte meitä ostamalla ilosi palveluja! Olen mielelläni tulevaisuudessakin työllistämässä Kangasalla, mutta aika näyttää mitä tuleman pitää ja onko se mahdollista.

Hyvää kesän jatkoa kaikille tykkääjille, ja jos et vielä seuraa meitä somessa, niin ilosi löytyy nimellä ilosi fysioterapia Facebookissa ja tällä hetkellä ilosi äitiysfysioterapia nimellä Instagramissa. Digitaalinenmarkkinointi on minulla työnalla TE-keskuksen konsulttiavun kanssa, jota yrittäjät saivat huokeaan hintaan koronan takia.

Koronasta jäi myös uusia käytäntöjä meille: jatkossakin kurssimaksut saa tehdä tilisiirtona ilosi tilille, ja myös tulevaisuudessa oman maton saa ottaa mukaan tunnille. Tervetuloa tunneillemme, hierontaan ja fysioterapiaan – terveenä!

Ystävällisin kesäterveisin; Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä ja tiiminvetäjä, fysioterapeutti ja liikuntaneuvoja