Alkavia kursseja

Ilosi Pilates-pajan Syyskausi alkoi  13.8., mutta joihinkin ryhmiimme mahtuu edelleen mukaan ja aloitamme myös uusia:

Äitiys Pilates on liikunnnan sovelluksia odottaville äideille kahtena maanantaina 27.8. ja 3.9. klo 17:45-19:00, lisätietoja: Äitiys Pilates

Maanantai illan Jooga -kurssille klo 19:15-20:15 mahtuu edelleen mukaan uusia harrastajia! Ryhmä on uutena alkanut, joten ei haittaa, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta lajista. Voit tulla mukaan heti ensi maanantaina, kun ilmoittaudut ennakkoon: asiakaspalvelu@ilosi.fi

Aamu Jooga on kehoa lempeästi, mutta vakaasti herättelevä flow joogatunti, joka soveltuu jo hieman jooga kokemusta omaaville. Viiden kerran kurssi alkaa tiistaina 4.9. klo 7:00-8:00, ilmoittaudu mukaan nyt!

Tiistaina 4.9. on myös vauvahierontakurssi klo 12:00 alkaen. Vauvahieronta auttaa vatsavaivoista kärsivää pikkuvauvaa ilman saamisessa liikkeelle ja poistumisessa kehosta. Hieronta auttaa myös stressin säätelyssä. Pienelle vauvalle stressiä voi aiheuttaa synnytys ja ympäristötekijät, kuten melu, valot ja muut aistiärsykkeet.

Saamme jatkoa Pilates alkeille tiistaisin 18.9. alkaen klo 17:45-18:45 viiden kerran kurssin jälkeen uudet 5 kertaa / 80 € ja ohjaajana jatkaa ft Kaija Tiilikainen. Ft Heidi Salonen tuuraa tunnin 18.9. mikä mahdollistaa tutustumisen tiistain iltatuntien ohjaajaan ennakkoon. Heidi jatkaa tiistain ohjaajana Kaamoskaudella 22.10. alkaen.

Kehonhuollolle keskiviikkoisin klo 11:45-12:45 seuraa jatkoa 19.9. alkaen 5 kertaa, ohjaajana ft Ilona Siitonen. Kehonhuoltoon voi osallistua koko kurssin 80 € (á 16 €) tai kertamaksulla teeman mukaan 20 €. Teemat on päivitetty kehonhuolto-sivulle.

Uutena ilosi Pilates-pajalla alkaa Asahi ft Jukka Lehtosen ohjaamana perjantaisin 21.9. alkaen 5 kertaa / 80 €. Tunti on erinomainen harjoitus karistamaan viikon kiireet ja aloittamaan viikonlopun rentoutuneenpana. Harjoitus tehdään pystyasennossa.


Lisätietoja ilosi Pilates-pajan käytännöistä löytyy Pilates-paja -sivulta. Kaikkiin ryhmiimme on ennakkoilmoittautuminen pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssimme toteutuvat, jos siihen tulee vähintään 4 ilmoittautumista. Ryhmiimme otetaan korkeintaan 8-9 asiakasta.

Seuraavat pidemmät kurssimme alkavat Kaamoskaudella 22.10. Lisätietoja kurssitarjonnasta päivitetään syyskuun aikana.