Yin Jooga

Yin Jooga rauhoittumista ja rentoutumista edistämään

Yin Jooga rauhoittaa, lisää rentoutta ja liikkuvuutta

Yin Joogatunnilla rauhoitutaan passiivisiin avaaviin ja venyttäviin asentoihin, joita voidaan tukea apuvälineiden, kuten tyynyjen, vilttien ja joogatiilien avulla. Yin Joogan asennot kulkevat erityisesti lantion, lonkkien ja alaselän alueella jonne fyysisten ja psyykkisteen jännitteiden nähdään keräytyvän.

Ilosi Yin Jooga ei sisällä uskonnollista filosofiaa tai jooga mantroja vaan keskittyy rentouttamaan hermo-lihasjärjestelmää, joka on stressin säätelyssä ja kehollisten reaktioiden tunnistamisessa ja irti päästämisessä olennaista. Tunnilla pysähdytään pidemmäksi aikaa venyttäviin asentoihin hengitystä syventäen ja kehoa aktiivisesti rentouttaen. Yin joogan hyödyt ovat psykofyysisiä – rauhoittumista, läsnäoloa, kehon ja mielen joustavuutta lisääviä.

Joogaohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto

Kurssin ajankohta: Kevätkaudella 22.3.2021 maanantaisin klo 20-21 ja toinen ryhmä 26.3. alkaen perjantaisin klo 17.30-18.30

Kurssimaksu ja käytännöt: 10 viikkoa ja kertaa 170 € (á 17 €) sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Kevätkauden ajan. Tunneillemme voit osallistua myös etänä Facebookissa.

Mukaan tunneillemme voi tulla myös 5 kerran sarjakortilla, joka on voimassa 10 viikkoa. Sarjakortti 95 € (á 19 € kerta). Kertamaksulla 22 € tunneillemme voi tulla tutustumaan koska vain, mutta varaathan tuntipaikan etukäteen.

Kurssilla on vain 7 asiakaspaikkaa, joten ilmoittaudu ajoissa. Poissaolot saa korvata muissa ryhmissämme tai etänä ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Muut ilosi Pilates-pajan käytännöt ja maksutavat löytyvät Pilates-paja -sivulta.

Koronainfo: Tunneillemme saa osallistua vain oireettomana. Maskinkäyttö on suositeltavaa, mutta meillä ei ole maskipakkoa. Suosittelemme hygieniasyistä oman joogamaton, joogatiilien/blokkien ja viltin mukaan ottamista. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat välineet lainaan, mutta toivomme apua välineiden desinfioinnissa tunnin jälkeen – kiitos!

Pue tunnille joustavat vaatteet ja tule rauhoittumaan tunnelmalliseen Yin Joogaan karistamaan stressi ja nauttimaan tietoisesta läsnäolosta