HOT Syvävenyttely

Syvävenyttelyn tavoite on vähentää jäykkyyttä ja siitä aiheutuvia kiputiloja, sekä edistää rentoutumista ja hyvää oloa

Syvävenyttelyssä kaikki venytykset tehdään pitkäkestoisina samalla hengitystä syventäen ja kehoa  tietoisesti rentouttaen

Syvävenyttelyn tavoite on vähentää jännitystä ja jäykkyyttä ja niistä aiheutuvia kiputiloja, sekä edistää rentoutumista ja hyvää oloa. Fysioterapeutin ohjauksessa pyritään löytämään kaikille sopiva venytysasento, joka kohdistuu venytettävään lihakseen oikein.

Käytämme venytyksissä lämpöpakkauksia venytettävän lihaksen päällä, joka edistää kudosten aineenvaihduntaa ja joustavuutta, ja vähentää kivun tunnetta. Savityynyt lämmitetään valmiiksi niille tarkoitetussa kattilassa fysioterapiavastaanotolla. Harjoitustilaa lämmitetään tunnin aikana ilmalämpöpumpulla, jotta keho pysyy lämpimänä ja joustavana.

Syvävenytysten lisäksi tunnilla voidaan hyödyntää rullia ja palloja kehonhuollossa. Tunti on kuitenkin muutakin kuin kehonhuoltoa, sillä tarkoitus on vähentää stressiä ja edistää rentoutumista fysioterapian keinoin.

Kurssin kohderyhmä: rentoutumista, liikkuvuutta ja kehonhuoltoa kaipaaville

Tunnin ajankohta: torstaisin klo 20:00-21:00 (Kesäkausi 6.6. alkaen, Syyskausi 15.8. alkaen, Kaamoskausi 24.10. alkaen)

Kurssimaksu: 160 €, 10 viikkoa/kertaa sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden ajan. Jatkavilla asiakkailla myös poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit)

Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Ryhmien maksimi koko on 9 asiakasta ja kurssi aloitetaan, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta. Lisätietoja Pilates-paja sivulla.