Seniori Pilates

Fysioterapeutin ohjaamaa Pilates-harjoittelua pienryhmässä soveltaen, ryhmän taso ja ikääntymisen tuomat muutokset huomioon ottaen

Seniori Pilateksen tavoitteena on kehonhallinnan, hahmotuksen ja liikkuvuuden paraneminen. Tunti alkaa seisten tehtävällä lämmittelyllä, jossa kiinnitetään huomiota ryhtiin ja haastetaan turvallisesti tasapainoa. Rauhalliseen tahtiin tehtävissä lattialiikkeissä sovelletaan Pilates -harjoitusliikkeitä ryhmän tason mukaan huomioiden ikääntymisen mahdolliset kehoon aiheuttamat muutokset yksilöllisesti. Tunnilla harjoitellaan myös hengityksen liittämistä osaksi liikkeitä. Tunnin lopuksi rentoudutaan ja keskitytään kehotietoisuuden lisäämiseen.

Kurssin ajankohta: Seniori Pilates tunnit alkavat tammikuussa 2019 perjantaisin klo 10:00-11:00, tunnin jälkeen tarjolla kahvia ja teetä

Kurssin ohjaaja: Jenni Pärssinen

Kurssimaksu: 160 €, 10 viikkoa/kertaa, sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön (Pilates tuntien lisäksi Jooga, Syvävenyttely, Kehonhuolto). Kurssimaksun saa jakaa kahteen osaan: 85 € tammikuussa ja 80 € helmikuussa.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / p.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä ryhmän toteutumiselle. Kurssi alkaa, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssille mahtuu 9 asiakasta.