pILOga

pILOga on fysioterapeutin ohjaamia pilates ja jooga variaatioita hyvän olon lisäämiseksi

pILOga on pilates ja joogaharjoitteita omaa kehomieltä kuunnellen fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä 

Tunti alkaa hengitykseen keskittymisellä ja tietoisen läsnäolon harjoituksella omalla mattopaikalla pysähtyen. Lämmittelyn aikana saatetaan nousta hetkeksi seisomaan, mutta suurin osa tunnista tapahtuu kontaktissa alustan kanssa.

Harjoitus vahvistaa läsnäoloa hetkessä ja edistää kehotietoisuutta. Tiedostaminen eli mieli mukana omassa kehossa on tärkeässä osassa harjoitusta, sillä kipujen taustalla on usein muussa arjessa huomaamatonta lihasten jännittämistä, josta saa päästää irti, samalla kun kehon syviä lihaksia opitaan tunnistamaan ja aktivoimaan.

pILOga tunnista puuttuu itämaisille lajeille tyypillinen uskonnollinen filosofia. Meidän filosofiamme on tietoista, hyväksyvää, kannustavaa ja voimaannuttavaa läsnäoloa, ja pohjakoulutustaustastamme johtuen hyvin konkreettiista ja fyysistä.

Kohderyhmä: kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehomieliyhteyden vahvistamisesta kiinnostuneet harrastajat (ei edellytetä aiempaa harjoitustaustaa)

Ajankohta: Kevätkauden kurssit alkavat 21.3.2021 sunnuntaisin 20.20-21.20 ja 24.3. keskiviikkoisin klo 20-21

Kussimaksu: 170 € sisältää 10 kertaa ja viikkoa ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Kevätkauden ajan.

Tunneillemme voi koronapandemian aikana osallistua myös etänä Facebookissa.

Ohjaaja: sunnuntain tuntia ohjaa ft Krista Manninen ja keskiviikon ft Aino Palomäki

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi

Mukaan tunnille joustavat vaatteet, joissa on sopivan lämmin ja jota voi keventää harjoituksen edetessä. Hygieniasyistä koronapandemian aikana omien mattojen, pyyhkeiden ja vilttien kuljettaminen on suotavaa. Tunneillamme ollaan sukat jalassa. Tunnille voi ottaa mukaan vesipullon, mutta tunnin aikana juominen ei ole välttämätöntä, jos olet juonut säännöllisesti päivän aikana.