Pilates alkeet

Pilates-menetelmän alkeita rauhallisesti edeten fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Pilates alkeet -kurssilla harjoitellaan menetelmän perusteita

Kurssilla tehdään alkeistason mattopilates harjoitusliikkeitä kontaktissa alustan kanssa. Harjoitusliikkeet ovat helppoja ja lähtötasoksi sopii rapakunto.

Ilosi Pilates-pajan harjoitusryhmät ovat korkeintaan 9 hengen pienliikuntaryhmiä, joiden ohjaajana toimii aina koulutettu fysioterapeutti Pilates-ohjaaja. Autamme asiakkaitamme löytämään hyvän asennon, ja käymme myös käsin korjaamassa asentoa ja ryhtiä. Olemme saaneet kiitosta erityisesti asiakaslähtöisyydestämme. Meillä jokainen asiakas huomioidaan henkilökohtaisesti.

Ajankohta: elokuu 2019

Kurssin ohjaaja:

Kurssimaksu: 80 € / 5 kertaa, sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden. Kaamoskaudella jatkavilla asiakkailla myös korvauskäytäntö jatkuu.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-021 0041, Ilona Siitonen, ilosi

Pilates alkeet on korkeintaan 9 asiakkaan harjoitusryhmä. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 4 ilmoittautumista. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.