Pilateksen perusteet

Puolentoistatunnin sisäänajo Pilates-menetelmään ja hyvän ryhdin perusteisiin fysioterapeutin ohjauksessa

Kurssi on 90min sisäänajo Pilates-menetelmän ja hyvän ryhdin perusteisiin

Pilates-tunneilla kaikki liikkeet tehdään keskittyneesti oman hengityksen tahtiin. Menetelmä kehittää kehotietoisuutta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa. Ilosi Pilates-pajalla kaikki pilatesohjaajat ovat fysioterapeutteja, joilla on vuosien ohjauskokemus. Tuntimme eivät ole pelkästään Pilatesta vaan sisältävät fysioterapiaa ja autamme tunnistamista ja aktivointia myös henkilökohtaisesti käsin ohjaamalla.

Puolentoistatunnin kurssilla teemme harjoituksia lantionpohjanlihasten ja syvän poikittaisen vatsalihaksen tunnistamiseksi ja aktivoimiseksi, olka-lapaluu alueelle lapatuen löytämiseksi, sekä erilaisia hengitysharjoituksia. Teemme noin kuutta eri Pilates-harjoitusliikettä, joissa nämä elementit löytyvät aloitteleville sovilla tavalla.

Pilates-menetelmän perusteetkurssi, kuten viikkotuntimmekin, etenevät aina osallistujien mukaan, joten jotain asiaa saatetaan opetella kauemmin ja painokkaammin kuin toista. Tunneillemme mahtuu korkeintaan 9 asiakasta, joten otamme vain sitovia ilmoittautumisia vastaan, sillä jokainen asiakas on tärkeä ryhmän toteutumiselle.

Ajankohta: 2.1.2019 keskiviikkona klo 17:30-19:00

Ohjaaja: ft Jenni Pärssinen

Kurssimaksu: 28 € / 90 min. Maksetaan kurssin yhteydessä. Maksutavat  ja muut käytännöt selviävät Pilates-paja -sivulla. Tutustuthan käytäntöihimme ennen ilmoittautumista kurssille, kiitos.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041

Ilosi Pilates-pajan Talvikausi alkaa sunnuntaina 6.1.2019