Muut liikuntapalvelut

Lämpö Syvävenyttely

Kaamoskaudella iltojen viiletessä ja pimetessä ilosi aikatauluun palaa Lämpö Syvävenyttely torstaisin klo 20-21. Tunnilla tehdään lempeä lämmittely, kuten selkärankarullauksia kehon liikkuvuutta ja jäykkyyttä kuulostellen, jonka jälkeen laskeudutaan omalle jumppamatolle venyttelemään ja huoltamaan kehoa. Tunnilla tila on lämmitetty noin 26°c ja käytössä ovat lämpöpakkaukset, joita voidaan hyödyntää paikallisesti huollettavan kudoksen alueella rentoutta ja verenkiertoa lisäämään, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan verenkierron mukana. Tunnilla voidaan hyödyntää myös mobilisointiin tarkoitettuja välineitä, kuten erikokoisia palloja. Lämpö Syvävenyttelyn rauhallinen tekeminen ja syvennetty palleahengitys rauhoitta hermostoa ja auttaa parasympaattisessa aktivaatiossa, jolla on vaikutusta elimistön stressireaktioihin myönteisellä tavalla.

Lattiabaletti

Lattibaletti on baletin tekniikasta ammentava kehonhuoltotunti, jolla harjotamme keskivartalon kannatusta, jalkojen aukikiertoa, nilkan ja jalkaterän artikulaatiota ja koko kehon liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, baletin tankoliikkeiden harjoittelemisesta lattialla istuen, maaten tai seisten sekä loppuvenyttelystä. Musiikki tukee liikettä ja lisää tuntiin tanssillisuutta. Tunti ei edellytä aikaisempaa tietämystä klassisesta baletista, vaan sopii kaikille.

Kehonhuolto

Ilosi kehonhuollossa yhdistyvät erilaiset kehonhuoltomenetelmät tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusterapiasta ja aktiivisesta kehonhuollosta fysikaaliseen lämpöhoitoon ja psykofyysiseen tietoiseen läsnäoloon omassa kehossa ja jännityksestä irti päästämiseen kehoa tietoisesti rentouttaen ja erilaisia hengitystekniikoita hyödyntäen.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 10 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa ohjaaja kiertää ja korjaa asentoja ja antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppisi itsestään jotain uutta. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.

Fysio personal training

Tarjoamme personal training -palvelua fysioterapia ohjauksella ilosi harjoitustilassa, lähimaastossa tai Kuntokeskus Linjassa asiakkaan toive ja tavoite huomioonottaen. Ajanvaraus kuten fysioterapiaa, sähköisen ajanvarauksemme kautta, jonka lisätietoja osioon voit laittaa huomioon otettavia asioita lyhyesti. Aloitamme alkuhaastattelulla, tutkimisella ja kunnon kartoittamisella ilosi Pilates-pajalla.

Yksityistunnit

Ohjaamme yksityistunteja tilauksesta ja ajanvarauksella. Sovi tilaustunnista ilosi Pilates-pajala tai tilaajan järjestämässä tilassa asiakaspalvelu@ilosi.fi yrittäjä Ilona Siitosen kautta. Pystymme ohjaamaan myös paljon muuta liikuntaa kuin ilosi Pilates-pajan tarjonnassa löytyy.

Yksityistunnin pILOgaa, pilatesta tai joogaa voit varata 1-3 asiakkaalle sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta vastaanottotyötä tekeville ammattilaisillemme vastaanottoaikojemme puitteissa (ja muuten asiakaspalvelumme kautta). Järjestelmässä on yksinkertaisesti “pilates yksityistunti yhdelle”, mutta lisätietoja kohtaan voit lisätä muita toiveita.