MUUT LIIKUNTAPALVELUT

Ilosin monipuoliset lyhytkurssit ja tapahtumat hyvinvointisi tueksi.

Kehonhuolto

Ilosi kehonhuollossa yhdistetään erilaisia aktiivisen kehonhuollon menetelmät, kuten dynaamisia venytyksiä ja hengitystekniikoita, hyödynnetään kehonhuollon välineitä, kuten mobilisointipalloja ja rullia sekä lämpöhoitoa tarpeen mukaisella tavalla.

Kehon- ja mielenhuolto

Kaipaatko kehonhuoltoa psykofyysisellä näkemyksellä, jossa huomioidaan mielenliikkeiden luoma jännite kehon sidekudostasolla ja hengityksessä?
Kurssilla käytetään erilaisia kehonhuoltotekniikoita, kuten dynaamisia faskiavenytyksiä ja hermostoa rauhoittavia yin joogan kaltaisia syvävenytyksiä. Kurssi parantaa kehontuntemusta ja vireystilan havainnointia. Nykyajan viriketulva virittää kehoa- ja mieltä – kuinka tietoinen olet sen vaikutuksesta itseesi?

Yksityistunnit

Ohjaamme myös yksityistunteja yksilöille, pienille ryhmille, kaveriporukoille ja työyhteisöille. Sovi tilaustunnista asiakaspalvelu@ilosi.fi yrittäjä Ilona Siitosen kautta. Pystymme ohjaamaan myös paljon muuta liikuntaa kuin ilosi tarjonnassa löytyy mm. naurujooga voisi olla kokeilemisen arvoinen tapa irrottautua stressistä?