Muut liikuntapalvelut

Kehonpainotreeni vauvan kanssa tai ilman

Kehonpainotreenissä tehdään koko kehon lihaskuntoharjoitus. Aluksi lämmitellään (yhdessä lapsen kanssa) ja tämän jälkeen tehdään lihaskuntoharjoituksia oman kehon painolla (tai lapsen kanssa). Treeniliikkeet ovat sovellettuja harjoituksia synnytyksen jälkeiseen kuntoutumiseen sopien. Vauhdikkaan tunnin aikana lapset pääsevät mukaan harjoituksiin tai saavat liikkua vapaasti tilassa. Tunnin lopuksi tehdään muutamia liikkuvuusharjotteita.

Kurssille saa osallistua paikanpäällä ilosi PIlates-pajalla pienryhmässä tai etänä Facebook liven välityksellä, jolloin treenin voi tehdä yhtäaikaa muun ryhmän kanssa tai myöhemmin. Videolla näkyy vain ohjaaja (paitsi, jos joku vipeltäjä ehtii kuvaan).

Kehonhuolto

Ilosi kehonhuollossa yhdistyvät erilaiset fysioterapiamenetelmät tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusterapiasta ja aktiivisesta kehonhuollosta fysikaaliseen lämpöhoitoon ja psykofyysiseen tietoiseen läsnäoloon omassa kehossa ja jännityksestä irti päästämiseen kehoa tietoisesti rentouttaen ja erilaisia hengitystekniikoita hyödyntäen.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 9 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja ja antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppisi itsestään jotain uutta. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.