MUUT LIIKUNTAPALVELUT

Kehonhuolto

Ilosi kehonhuollossa yhdistetään erilaisia aktiivisen kehonhuollon menetelmät, kuten dynaamisia venytyksiä ja hengitystekniikoita, hyödynnetään kehonhuollon välineitä, kuten mobilisointipalloja ja rullia sekä lämpöhoitoa tarpeen mukaisella tavalla.
Kehonhuolto kerran kuussa 75min sunnuntaisin klo 19:30-20:45.
Päivämäärät talvella ja keväällä: 22.1. / 19.2. / 19.3. / 16.4. / 14.5.2023

Kehon- ja mielenhuolto

Kaipaatko kehonhuoltoa psykofyysisellä näkemyksellä, jossa huomioidaan mielenliikkeiden luoma jännite kehon sidekudostasolla ja hengityksessä?
Kurssilla käytetään erilaisia kehonhuoltotekniikoita, kuten dynaamisia faskiavenytyksiä ja hermostoa rauhoittavia yin joogan kaltaisia syvävenytyksiä. Kurssi parantaa kehontuntemusta ja vireystilan havainnointia. Nykyajan viriketulva virittää kehoa- ja mieltä – kuinka tietoinen olet sen vaikutuksesta itseesi?
Kehon- ja mielenhuolto kerran kuussa 75min maanantaisin klo 19:00-20:15:
Päivämäärät talvella ja keväällä: 30.1. / 27.2. / 27.3. / 24.4. / 29.5.2023

Lämpö Syvävenyttely

Lämpö lisää kudosten joustavuutta ja edistää rentoutumista. Lämpö Syvävenyttelyssä tila on mukavan lämmin ja venytyksissä hyödynnetään lämpöhoitoa myös paikallisesti venytettävän kudoksen alueella. Syvävenyttelyssä venytykset ovat pitkäkestoisia ja asentoihin saa pysähtyä itsen äärelle hengitystä syventäen ja stressistä irti päästäen.
Lämpö Syvävenyttely torstaisin klo 20-21 ilosi Pilates-pajalla, ohjaajana ft Aino Palomäki. Tilaa lämmitetään tarkoituksen mukaisella tavalla ilman viiletessä.

Naurujooga

Tarjoamme naurujoogaa tilaustuntina pienille ryhmille, kuten kaveriporukalle tai työkavereille. Naurujooga vapauttaa, vähentää stressiä ja lisää rentoutumista. Ohjaaja Aino Palomäki.

Fysio personal training

Tarjoamme henkilökohtaista kuntovalmennusta fysioterapia ohjauksella ilosi harjoitustilassa, lähimaastossa tai Kuntosali Linja:ssa asiakkaan toive ja tavoite huomioiden. Ajanvaraus sähköisen ajanvarauksemme kautta, jonka lisätietoja osioon voit laittaa huomioon otettavia asioita lyhyesti. Aloitamme alkuhaastattelulla, tutkimisella ja lähtötilanteen kartoittamisella ilosi tilassa Pilates-pajalla tai studiolla varaamasi ajan ja asiantuntijan mukaisesti.

Yksityistunnit

Ohjaamme myös yksityistunteja yksilöille, pienille ryhmille, kaveriporukoille ja työyhteisöille. Sovi tilaustunnista asiakaspalvelu@ilosi.fi yrittäjä Ilona Siitosen kautta. Pystymme ohjaamaan myös paljon muuta liikuntaa kuin ilosi tarjonnassa löytyy mm. naurujooga voisi olla kokeilemisen arvoinen tapa irrottautua stressistä?