Kehonhuolto

Kehonhuoltoa teeman mukaisesti fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Ilosi kehonhuollossa yhdistyvät erilaiset fysioterapiamenetelmät tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusterapiasta ja aktiivisesta kehonhuollosta fysikaaliseen lämpöhoitoon ja psykofyysiseen tietoiseen läsnäoloon omassa kehossa ja jännityksestä irti päästämiseen kehoa tietoisesti rentouttaen ja erilaisia hengitystekniikoita hyödyntäen.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat pieniä, korkeintaan 7 asiakkaan harjoistusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja ja antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppisi itsestään jotain uutta. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.


Koronapandemian ajan kursseillemme voi osallistua myös etänä Facebook livessä. Harjoitus on tehtävissä samaan aikaan ja siitä viikon ajan eteenpäin ja sen saa luvan kanssa hyödyntää useamman kerran viikon aikana. Harjoitusvideoiden kopioiminen ja tallentaminen on kielletty.

Paikanpäällä osallistuville suosittelemme omien välineiden mukaan ottamista pandemian ajan: matto, rulla, piikkipallot…tiedotamme näistä asiakkaille kurssin omassa whats app ryhmässä. Meiltä saa lainaan kaikkea, kun auttaa desinfioinnissa tunnin jälkeen. Tunneillemme saa tulla vain oireettomana, tuulikaapissa käsien desinfiointi tullen mennen ja maskin käyttö oman harkinnan mukaan.


Ajankohta: tiistaisin klo 20.15-21.15 kerran kuukaudessa, päivämäärät 19.1./16.2. / 16.3. / 13.4. / 11.5.

Teemat: 16.2. lonkan alueen liikkuvuusharjoittelu

Ohjaajat: ft Ilona Siitonen

Kurssimaksu: 85 € / 5 kertaa sisältää ilosi pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Talvi- ja Kevätkauden 2021. Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Kurssi alkaa, jos ryhmään saadaan 4 kurssilaista, tunnilla on 7 asiakaspaikkaa paikanpäällä ja rajaton etäosallistujien määrä.