Hieronta

Hieronta

Ilosi vastaanotolla työskentelee keskiviikosta lauantaihin ft Aino Palomäki, joka vastaanottaa myös hierontaan, ja joka toinen lauantai klo 9.00-15.00 välillä koulutettu hieroja Heidi Ruoho, jolla on osaamista perinteisen tuki- ja liikuntaelimistön lisäksi purentalihastenhierontaan ja päähierontaan sekä vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan ja vyöhyketerapeuttiseen raskausajan hierontaa.

Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin toiveitasi hieronnan suhteen. Ilosi vastaanotolla on käytettävissä vaikka koko vartalolle lämpöhoitopakkauksia. Lämpö avaa pintaverisuonistoa ja edistää aineenvaihdutaa ja rentoutumista. Toivomme sinulle mahdollisimman hyvää hierontakokemusta, ja onkin tärkeää, että kerrot odotuksesi hieronnan suhteen ennen vastaanotolle tuloa!

MamaMassage®

Ilosi äitiysfysioterapeutit Krista Manninen ja Jenni Pärssinen ovat kouluttautuneet MamaMassage® konseptiin ja tekevät hoitoja ilosi fysioterapiavastaanotolla. MamaMassage® äitiyshieronnalla voidaan tukea ja helpottaa raskaana olevan naisen kehon fyysisiä muutoksia ja yleisimpiä kiputiloja sekä synnyttäneen naisen kehon palautumista.

Äitiyshieronnassa käytetään turvallisia käsittelytekniikoita sekä erilaisia välineitä mm. arpikudoksen ja vatsalihasten erkauman palautumisen tukemiseen, turvotukseen ja rannekanavan oireyhtymään. Käsittelyssä huomioimme kokonaisvaltaisesti raskauden tuomat muutokset kehoon.

MamaMassage® käyntikerta sisältää alkuhaastattelun, tutkimisen, käsittelyn ja kotiharjoitusohjeet.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Mama-Massage.jpeg