Hieronta

Hierontaa ilosi hierojien ja fysioterapeuttien osaavissa otteissa ilosi vastaanotolla Liisantie 2B ajanvarauksella www.ilosi.fi

Rentouttava hieronta

Ilosi vastaanotolla työskentelee keskiviikosta lauantaihin ft Aino Palomäki, joka vastaanottaa fysioterapian lisäksi hierontaan hyvin kokonaisvaltaisella psykofyysisellä työotteella. Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin toiveitasi hieronnan suhteen esim. purentalihastenhieronta.

Ilosi vastaanotolla on käytettävissä vaikka koko vartalolle lämpöpakkauksia. Lämpö avaa pintaverisuonistoa ja edistää aineenvaihdutaa ja rentoutumista. Toivomme sinulle mahdollisimman hyvää hierontakokemusta, ja onkin tärkeää, että kerrot odotuksesi ajanvarauksen lisätietoja kohdassa hieronnan suhteen ennen vastaanotolle tuloa!

Hyvinvointipalvelu Heidi Ruohon hierontapalvelut

Hieroja Heidi Ruoho vastaanottaa ilosi vastaanotolla joka toinen lauantai klo 9-15 (joka toinen lauantai ft Aino Palomäki). Henkilökohtainen suosikkini on yhdistää Heidin purentalihastenhierontaan 45min (pää)hieronta – suosittelen kokeilemaan! Heidi vastaanottaa myös vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan ja -raskaushierontaan.

MyFascia-hoito ja urheiluhieronta

Päivi Väänänen vastaanottaa ilosi vastaanotolla urheiluhierontaan ja MyFascia-hoitoon torstaisin klo 9-14 ajanvarauksella.

MamaMassage®

Ilosi äitiysfysioterapeutit Krista Manninen ja Jenni Pärssinen ovat kouluttautuneet MamaMassage® konseptiin ja tekevät hoitoja ilosi fysioterapiavastaanotolla. MamaMassage® äitiyshieronnalla voidaan tukea ja helpottaa raskaana olevan naisen kehon fyysisiä muutoksia ja yleisimpiä kiputiloja sekä synnyttäneen naisen kehon palautumista.
Äitiyshieronnassa käytetään turvallisia käsittelytekniikoita sekä erilaisia välineitä mm. arpikudoksen ja vatsalihasten erkauman palautumisen tukemiseen, turvotukseen ja rannekanavan oireyhtymään. Käsittelyssä huomioimme kokonaisvaltaisesti raskauden tuomat muutokset kehoon.
MamaMassage® käyntikerta sisältää alkuhaastattelun, tutkimisen, käsittelyn ja kotiharjoitusohjeet.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Mama-Massage.jpeg